V-Formation: Aquabuilding

Aquabuilding is een vorm van teambuilding, maar dan op, rond en door het water. Via speciale materialen zorgen we ervoor dat de groep bepaalde missies moet zien te verwezenlijken op onze Smash Out waterbaan, Schatteneiland waterbaan,… Communiceren tijdens aquabuilding is steeds een enorme leerschool daar het water voor spelbreker speelt en de groep dus perfect elkaar moet kunnen aanvoelen.

De troeven van deze activiteit zijn: uitdaging, amusement en inleving. Heeft u interesse om met Uw team eens te aquabuilden, dan kan dit doorgaan indoor (zwembad) of outdoor (subtropisch bad) op verschillende locaties! Waar zijn die handjes??

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 30
  • Email: info@v-formation.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@v-formation.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken V-Formation: Aquabuilding