V-Formation: Lasertag

Ongetwijfeld één van de leukste en meest actieve teambuildingvormen is ‘Lasertag’! In groep, gewapend met een Lasergun die alles registreert (geen harnassen meer nodig) en met een bepaald doel in het achterhoofd, super! Vanuit een computerprogramma die achter het ganse concept zit, kan er geprogrammeerd worden dat er in verschillende teams wordt gespeeld, hoeveel kogels & levens je krijgt, wie je tegenstanders zijn of wie je kan genezen door hem te raken,… Eindeloos plezier.

Dit concept zorgt ervoor dat de spelers zich niet alleen reuze zullen amuseren, ze zullen ook aan de groepsdynamiek gewerkt hebben, evenals de fysiek een handje toegestoken.

Neem er dan nog eens bij dat deze laserguns zowel indoor als outdoor kunnen gebruikt worden, dan voel je het al aankomen dat het een activiteit is om U tegen te zeggen. Wil jij dit ook eens proberen?

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, november, december
  • Maximum Pax: 30
  • Email: info@v-formation.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@v-formation.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken V-Formation: Lasertag