V-Formation: Schotse Trotse

Schotse Trotse verwijst naar de Highland Games uit Schotland. Daarbij denk je natuurlijk direct aan enorm gespierde atleten in een kilt die werpen met stenen en balken, alles wat je niet direct verwacht als werpartikelen. Deze atleten gaan wij achterna, weliswaar vanuit het teambuildingperspectief.

Samen dingen verplaatsen, werpen, vervoeren, gooien, trekken,… en dit alles in een Schots jasje inclusief juiste haarsnit, zeg nu nog eens dat je niet eensgezind (lees: uniform) aan de activiteit bent gestart?

Voor diegene die er graag nog een schepje bovenop doen is er ook het schapendrijven, Whiskyproeven, doedelzakspelen,… Kortom: op zoek naar de Schotse Trotse!

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
  • Maximum Pax: 160
  • Email: info@v-formation.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@v-formation.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken V-Formation: Schotse Trotse