V-Formation: Trust The Driver

In een PUUR teambuildingconcept in, rond en door een oude wagen is het niet zozeer de vraag: “Zullen de deelnemers er iets uit geleerd hebben?”, het is eerder de vraag “Wat is er niet aan bod gekomen?”! Zonder dit concept al volledig te verklappen kan er wel reeds medegedeeld worden dat plezier en pure groepsgerichtheid nog nooit zo dicht bij elkaar aangeleund hebben EN is het een garantie op succes.

Maar wanneer heb je succes tijdens een teambuildingactiviteit? Als elk type deelnemer aan bod komt (lees: denkers, doeners, creatieve breinen, fysieke werkpaarden,…) EN als dat alles in een ontspannen en uitdagende sfeer gebracht wordt. Het is een innovatief concept, waarom zou je het eens niet proberen?

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 30
  • Email: info@v-formation.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@v-formation.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken V-Formation: Trust The Driver