Event Mosiac: Paardenmennen Brugge

Net buiten het historische centrum van Brugge bevindt zich het uitgestrekte domein in een uniek groen kader. Het ideale decor voor een buitengewone mens-dier ervaring tijdens een initiatie paardenmennen.

In de stoeterij ontdekt u onder leiding van professional het belang van goed contact met deze viervoeters en het correct inspannen van een rijtuig met meerdere paarden. Daarna volgt het grote werk op de privé-renbaan waarbij u zelf de ingespannen koetsen leert besturen en handig obstakels leert vermijden.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Brugge
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 40
  • Email: matthias@eventmosaic.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email matthias@eventmosaic.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Event Mosiac: Paardenmennen Brugge