Event Mosiac: Music Night

Een wervelende muziekquiz, die steeds voor de nodige deining zorgt en een ideale aanzet is tot een spetterende dansavond!

Elke tafel vormt een team en neemt het tegen elkaar op in 5 rondes. Het verliezende team van elke ronde wordt gestraft .... met een karaokenummer voor de volledige groep! Een professionele moderator/entertainer roept in 'no time' de juiste sfeer op terwijl onze charmante hostesses voor de nodige assistentie zorgen. Tijdens de show worden de vragen en muziekfragmenten op een scherm geprojecteerd. Nadien kan iedereen zich uitleven op de dansvloer.

Aanvullende informatie

  • Soort: Cultureel, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, december
  • Maximum Pax: 200
  • Email: matthias@eventmosaic.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email matthias@eventmosaic.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Event Mosiac: Music Night