Event Mosiac: Belgian Coast Trophy

Tijdens deze 'trophy' wordt met de typische kustrijwielen, de zogenaamde "cuisse-taxen" of "billenkarren" een parcours afgelegd doorheen de badplaats van uw keuze.

Elk team krijgt een gepersonaliseerd routeplan met enkele vragen om op te lossen en foto's die je moet lokaliseren. Via een aantal ludieke praktische proeven kunnen nog meer punten verzameld worden. Dit is een echte succesformule: het programma is voor iedereen toegankelijk, laat u de gezelligste plekjes van uw favoriete badplaats ontdekken en combineert een aantal ludieke proeven met een gezonde dosis teamspirit

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Knokke - Blankenberge - De Haan - Oostende - Nieuwpoort - Koksijde/De Panne
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 240
  • Email: matthias@eventmosaic.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email matthias@eventmosaic.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Event Mosiac: Belgian Coast Trophy