sailing.be: Zeilincentive volledige dag

Zeilen is een unieke belevenis voor uw klanten, zakenrelaties, uw personeel of voor uw beste medewerkers. Zeilen op exclusieve wedstrijdjachten beantwoordt aan een perfecte combinatie van teambuilding en een zeilbelevenis op top niveau met wedstrijdzeilers. Zeilen staat voor iedereen open. De bedoeling is dat de deelnemers, na de briefing, van het begin tot het einde actief meewerken voor het besturen van de boot.

De schipper leert de zeilbeginselen, overloopt het dagprogramma en geeft de veiligheidsinstructies aan boord. De schipper vaart uit. Op open zee zullen het de deelnemers zijn die de boot vooruit helpen, en is de schipper de coach aan boord. Dit om uw mensen zelf optimaal te laten genieten van het zeilen. Of wenst u liever te gaan zeilen, lekker niets doen te, genieten van het zicht, de stilte en de rust en een hapje en drankje? Dan zal onze schipper zorgen voor de vooruitgang van de boot.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwpoort, Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, Breskens
  • Periode: mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november
  • Maximum Pax: 250
  • Email: adc@sailing.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email adc@sailing.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken sailing.be: Zeilincentive volledige dag