Perfect+ Event Productions: Culinaire wandeling "De Stad in 3 gangen"

Een originele en vooral smakelijke wandeling door de stad voor al wie op een andere manier met een stad kennis wil maken. Een enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste hoekjes en verborgen pleintjes, met vele interessante weetjes en verrassende verhalen.

Onderweg wordt gestopt in drie verschillende stijlvolle restaurants en kunt u genieten van het culinaire aanbod van de stad. Wandelen, proeven, ontdekken en genieten. Een aanrader voor alle Bourgondiërs die van grappige en sappige verhalen houden! Deze wandeling kan zowel 's middags of 's avonds als in de week of in het weekend georganiseerd worden. Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk. De rondleiding kan in het Nederlands, Frans en Engels gegidst worden. Deze culinaire wandeling is mogelijk in Brugge, Brussel, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Ieper, Kortrijk en Veurne.

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Cultureel
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel
  • Plaats: Brugge, Brussel, Antwerpen, Leuven, Mechelen, Ieper, Kortrijk en Veurne
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 150
  • Email: q-rius@perfectplus.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email q-rius@perfectplus.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Perfect+ Event Productions: Culinaire wandeling "De Stad in 3 gangen"