The Outsider Coast: Teambuilding op en rond 't eilandje

Op zoek naar een budgetvriendelijk programma? De teambuilding in Nieuwpoort is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een programma die voor iedereen haalbaar is.

Bij aankomst gaan we de groep indelen in teams. Elk team start met het bouwen van een katapult. Natuurlijk krijgen ze tips en tricks mee van onze monitor. Op het einde van de dag zal de katapult die het best kan schieten het meest resultaten boeken. Om het aantal shots te verdienen moeten we eerst 6 proeven doorstaan. Deze 6 proeven zijn een combinatie van fun en teambuilding. U kunt dit programma steeds combineren met andere programma's ter plaatse zoals een sessie laserbattle, kajaktocht, marinierspiste en zoveel meer...

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Out of the box
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwpoort
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 50
  • Email: info@theoutsidercoast.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@theoutsidercoast.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Outsider Coast: Teambuilding op en rond 't eilandje