The Outsider Coast: Take The Team To The Top

In de IJzertoren in Diksmuide organiseren wij het teambuidingsprogramma Take The Team To The Top. In dit oorlogsmonument ervaart u een mix van opdrachten in een historisch kader. De teams krijgen als opdracht de eerste boven de top van de IJzertoren te bereiken. Kan dit zomaar? Of zijn er een paar hindernissen?

Het team wordt eerst en vooral getraind op sportief vlak en daarna gaan we binnen in het gebouw de zoektocht starten naar de top. Zetten jullie hier de juiste man op de juist opdracht? Wat als u als eerste boven bent... Als meerwaarde bieden wij ook de rappel van de IJzertoren aan. Eens u boven bent, kunnen de deelnemers kiezen om 84m te dalen met de rappel. Informeer naar deze extra kostprijs.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Diksmuide
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, november, december
  • Maximum Pax: 50
  • Email: info@theoutsidercoast.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@theoutsidercoast.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Outsider Coast: Take The Team To The Top