The Outsider Coast: Teamcooking

Zoekt u eens iets anders dan een diner op restaurant? Dan is de teamcooking zeker iets voor jullie. Een chef helpt jullie bij het klaarmaken van de gekozen menu. U kunt zelf de menu opstellen op voorhand. Zo zal iedereen tevreden zijn.

Bent u niet de keukenprinses, maar ziet u het wel zitten om de aperitief te shaken? Of liever de tafel dekken? Voor elk wat wils... Afhankelijk van uw budget kunnen we simpele tapa's bereiden of wenst u liever een Marokkaanse avond te organiseren of een vijfgangenmenu met alles erop en eraan. Bij ons is alles mogelijk. Ik krijg al water in m'n mond... u ook?

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Nieuwpoort of op aanvraag
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 40
  • Email: info@theoutsidercoast.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@theoutsidercoast.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Outsider Coast: Teamcooking