The Outsider Coast: Electric Golfcar tour

De stad verkennen met elektrische golfkarren?! Met deze milieuvriendelijke wagens gaat u in verschillende teams op route. Wij geven u een routebeschrijving mee van de tocht. Onderweg voorzien we stops met praktische proeven, denkvragen en natuurlijk een drankje.

De golfwagens bieden plaats tot maximum 4 personen. Zelfs bij regenweer zit u beschermd op de karren. Sowieso zit u onder een dak en de zijwanden kunnen ook gesloten worden. Geen reden dus om niet te boeken! Boek deze activiteit en bekijks gegarandeerd.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Out of the box
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Kust
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 40
  • Email: info@theoutsidercoast.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@theoutsidercoast.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Outsider Coast: Electric Golfcar tour