The Outsider Coast: Beachfun

Een mix van water- en strandsporten in gelijk welke badstad. Strandsporten, kiten, raften, golfsurfen of kajak komen allemaal aan bod op één dag. U zult moe maar met een waauw gevoel naar huis gaan. Natuurlijk kunt u opteren voor een halve dag of een ganse dag beachfun.

Bij een halve dag komt één watersport en één droge sport aan bod. Terwijl u bij een ganse dag 2 droge sporten en twee wateractiviteiten voorgeschoteld krijgt. Een overzicht van de mogelijkheden: Zeeraften: Met 6 tot 10 mensen per boot gaan we op het water. Bij sterke branding is het al een klus om de branding te trotseren. Bij kalme zee doen we allerlei opdrachten om u te entertainen. Zeeraften is één van onze best gequoteerde programma's. Zeekajak: met de kajak door de golven eens iets anders dan op de rustige rivieren. kiting: Al altijd vol bewondering gekeken naar de kiters aan het strand. Vandaag leert u ook de basistechnieken van het kiten kennen. Strandsporten: we gaan de groep opdelen in verschillende teams. We doen een competitie van allerlei sporten zoals: volley, hockey, aardbal, flingo, tchoukbal, enz... Wij voorzien ook omkleedruimtes en douches zodat u kan genieten in alle comfort.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Kust
  • Periode: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
  • Maximum Pax: 200
  • Email: info@theoutsidercoast.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@theoutsidercoast.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Outsider Coast: Beachfun