The Outsider Coast: Labyrinth Fort Napoleon

Dit reuze gezelschapsspel zal u en uw team op alle vlakken verrassen. Zoals bij elk gezelschapsspel is het de bedoeling dat u het snelst bij het einde raakt. Uw kennis, durf, sportiviteit, handigheid en natuurlijk geluk worden hier getest.

Op de onheilslocaties zult u zeker uw portie geluk nodig hebben. Het is zo dat u met het team samen streeft naar de overwinning. Maar ziet u één bepaalde proef helemaal niet zitten, geen zorgen, dan doet enkel de gemotiveerde persoon die opdracht. Het is dan uw taak om te supporteren. Tijdens een walk in the dark, sturen uw collega's u door een verlicht pad in de donker. Kunt u uw handigheid tonen bij het spel Do not tremble? En wat dacht u van een zoekspel tussen muizen, maden en sprinkhanen? Bent u met uw team op zoek naar eens iets anders dan de gewone teambuildingsopdrachten. Dan is dit programma op jullie lijf geschreven.

Tot snel in het Fort te Oostende.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Adrenaline, Out of the box
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Plaats: Oostende
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 100
  • Email: info@theoutsidercoast.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@theoutsidercoast.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Outsider Coast: Labyrinth Fort Napoleon