Dizzy Adventure: Kidnapped 24 hours

Op een avond na het werk ben je op weg naar huis. Plots krijg je een verontrustend bericht...... Je baas/collega is ontvoerd en er is een brief van de ontvoerders! Een kopie van de brief zal diezelfde avond nog aan iedere werknemer bezorgd worden. Jullie hebben 24 uren de tijd om je baas/collega te vinden!
Door de brief en foto’s goed te onderzoeken kan je misschien al een spoor vinden! De volgende morgen komen jullie allemaal samen op een afgesproken locatie en bespreken een strategie om je baas/collega te bevrijden. Jullie ontleden de tips uit de brief..... kortom vanaf nu dringt de tijd

Er zal een ‘under cover’ rechercheur van de afdeling “afpersingen en ontvoeringen” contact met jullie opnemen. Hij zal jullie professioneel advies geven en de nodige apparatuur bezorgen die nodig is! Het is een race tegen de tijd!!!

Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze ontvoeringszaak. Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang.
Een “24hours”game kan in overleg met de klant volledig op maat gemaakt worden en ook aan het budget aangepast worden.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Luik
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 120
  • Email: info@dizzyadventure.com

Download bijlagen

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@dizzyadventure.com of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Dizzy Adventure: Kidnapped 24 hours