Dizzy Adventure: Spy Game

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een terrorist in de stad die een bomaanslag plant...........
Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang.
Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het "Operation Center" dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een nood- gsm. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luik
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 120
  • Email: info@dizzyadventure.com

Download bijlagen

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@dizzyadventure.com of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Dizzy Adventure: Spy Game