Speciale Teambuilding Challenge in Dinant Aventure

Ontdek uw medewerkers op een andere manier en versterk de teamspirit door dit programma dat zich afspeelt in het hart van een natuurlijk en goed bewaarde omgeving in het dal van de Maas en de Lesse.

De challenge is speciaal ontworpen om de deelnemers uit te dagen, te overleggen, te luisteren en de sterke kanten en talenten in de spotlights te zetten om de obstakels te overwinnen.

Toegankelijk voor iedereen, de activiteiten vinden plaats op een 18 ha groot natuurlijk rotsachtig bebost terrein. De keuze is groot: menselijke lift, de piramide, de incomplete brug, de grote acht, het mijnen veld, het spinnenweb… en vele andere spelen. Een nauwe samenwerking van iedereen is noodzakelijk om te slagen. Leiders komen aan de oppervlakte, solidariteit wordt onthuld, het team gaat gezamenlijk naar het doel… verrassend… en amusant!

Veel plezier en lachsalvo’s tijdens dit programma met de nadruk op cohesie en teamgeest.

In het tweede gedeelte, geniet u gezamenlijk van een aangenaam moment en verlegt u uw grenzen tijdens de avontuur activiteit op het par (lucht parcours langs een aaneenschakeling van touwbruggen, begeleid abseilen, etc.). Met als bonus een schitterend uitzicht over de Maas, puur genot. Emoties gegarandeerd !

PS : Het is altijd mogelijk om een activiteit te ontwijken als u deze niet wenst te doen door een klein pad te nemen.

Dit programma is goed te combineren met één van de volgende activiteiten voor een dag vol ervaringen of een residentieel seminarie:

 • Rondvaart aan boord van de boot “Le Sax” (seminarierondvaart ook mogelijk)
 • Lesse Trophy (afvaart van de Lesse per kajak in de vorm van een interteam challenge)
 • Eco-rally in fluisterbootjes

Wij verzorgen ook maaltijden (barbecue in het hart van de natuur in ons park, lunchpakket, etc.). Elk programma wordt op maat gemaakt en afgestemd op uw specifieke doelstellingen.

Waarom Dinant ?

 • Voor zijn aantrekkelijkheid: de stad werd verkozen in de Top 15 van de beste Europese bestemmingen in 2019
 • Om zijn wilde en natuurlijke omgeving, in het hart van de vallei van de Maas en Lesse
 • Voor de gemakkelijke toegang, 1 uur van Brussel

Aanvullende informatie

 • Soort: Culinair, Cultureel, Out of the box
 • Provincie: Namen
 • Plaats: Dinant
 • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
 • Maximum Pax: 250
 • Email: event@dinant-evasion.be

Download bijlagen

Vraag informatie aan over dit concept

Email event@dinant-evasion.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Speciale Teambuilding Challenge in Dinant Aventure