Escape Room De Ontsnapping van de Daltons OF Blacksad, Privé detective

Jullie zijn op zoek naar een unieke, plezante en constructieve activiteit voor al jullie professionele evenementen?

Ontdek het wereldwijde fenomeen van de Escape Rooms! Laat u onderdompelen in een van onze universums en prachtige decors... Observeer, zoek, los de raadsels op en ontdek de geheime doorgangen… Word de held in een buitengewoon avontuur! Treed in één van onze universums en probeer te ontsnappen van één van onze zalen in minder dan 60 minuten. Daarvoor moeten jullie aantonen dat jullie goed als een team kunnen werken door het systematisch gebruiken van uw individuelle talenten. Dit is een activiteit dat jullie nog beter zal leren samenwerken en ook jullie banden zal versterken.

Een avontuur om te beleven met collega’s (3-48 spelers), In hartje Brussel, op 50 meter van Manneken Pis.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Out of the box
  • Provincie: Brussel
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Email: info@escapeprod.com

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@escapeprod.com of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Escape Room De Ontsnapping van de Daltons OF Blacksad, Privé detective