Avenature: Mission Impossible

Mission Impossible of toch Mission Possible? Willen jij en je collega’s voor één dag deel uitmaken van de geheime dienst? De bende van Bonalfa plaatste een bom. Jij en je collega’s worden opgeroepen om te infiltreren in de bende. Door te slagen in diverse opdrachten krijgen de teams informatie over waar de bom zich bevindt. Kan jij en je team de bom onschadelijk maken? De opdrachten zijn: Nytroglycerine: Ben je klaar voor een beetje spanning? De teams moeten een zeer gevaarlijke en explosieve vloeistof verplaatsen. Maar om het allemaal nog wat moeilijker te maken staat de vloeistof in een verboden zone die je niet mag betreden. Het project: Het team krijgt een plan van een constructie die ze dienen na te maken maar lukt het ook zonder plan? Signalen: Een deel van het team bevindt zich in vijandelijk gebied. Door middel van vlaggen en morsecodes geven ze door dat de kust veilig is. Scherpschutter: Wie is de beste scherpschutter van het team? Concentratie en precisie is vereist. Blind box: De teams moeten een object namaken. Het enige probleem is dat men niet kan zien wat men maakt. Kratstapelen: Hier moeten de teams trachten een zo hoog mogelijke toren te vormen met lege kratten. Communicatieproef: Het team moet exact dezelfde constructie maken binnen de opgegeven tijd. Het web: De groep dient van de ene kant naar de andere kant te gaan van een web en dit volgens bepaalde regels.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Email: info@avenature.be

Download bijlagen

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@avenature.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Avenature: Mission Impossible