Event Masters: The Heritage

Gravin la Bazasse de Mesdeux is zo rijk als de zee diep is. Ze resideert in een reusachtig kasteel op een domein van tientallen hectaren. Helaas lijdt ze aan een ongeneeslijke ziekte. En vindt ze het hoog tijd om haar bezittingen te verdelen.
De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Allemaal erfgenamen van de Gravin die strijden om het grootste stuk van de nalatenschap. Daarvoor nemen ze het tegen elkaar op in opdrachten waarin ze bewijzen dat ze opgewassen zijn tegen de moeilijkheden van het dagelijkse landbouwersleven en aantonen dat ze geschikt zijn om een reusachtig landgoed te beheren. Wie een proef wint, krijgt een stuk grond en een beloning in dukaten.

Het doel? Het grootst mogelijke stuk aaneenpalend land verwerven. Door opdrachten te winnen, maar vooral door intelligent handel te drijven en te onderhandelen met de andere teams.

The Heritage is een uiterst origineel spel. We koppelen intensieve en ludieke proeven aan manipulatieve onderhandelingen en een uniek softwareprogramma. Daarin ziet ieder gezin zijn landerijen op een kaart. Die combinatie van fysiek, tactiek en technologie maakt het evenement verrassend voor iedereen.
Tijdens het spel zijn de teamleden op elkaar aangewezen om proeven te winnen en kritieke beslissingen te nemen: perfect voor een teambuilding. Het spel is bovendien zó flexibel dat we het moeiteloos op verschillende locaties kunnen spelen.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Antwerpen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 500
  • Email: johnny@eventmasters.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email johnny@eventmasters.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Event Masters: The Heritage