Event Masters: Eye-Path city rally

Eye path is een interactief stadsspel dat gespeeld wordt in een stad naar keuze en waarbij je gebruikmaakt van iPads. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een spannende ontdekkingstocht boordevol vragen en uitdagingen. Correct uitgevoerde opdrachten en juist beantwoorde vragen leveren punten op. Het team met de hoogste score wint.

Meedoen is hier belangrijker dan winnen omdat het spel draait rond het ontdekken van een stad en haar geheimen en anekdotes.

Interactiviteit speelt een grote rol in dit spel. Klassiek in citygames worden er verschillende teams gemaakt en komen de teams elkaar weinig of niet tegen in de stad, laat staan dat ze onderling contact hebben. Dat is allerminst het geval bij Eye-Path city rally! Je kunt immers live chatten met andere teams en de spelleider, strategieën uitwisselen, foto's doorsturen, noem maar op. Spelers kunnen ook de real-time positie van andere teams opvragen, evenals hun score. Gewapend met die informatie kun je beslissen om een ander team tegen te werken of ermee samen te werken. Dat kan makkelijk via de chatfunctie waarmee teams onderling antwoorden en andere nuttige informatie kunnen uitwisselen. Of een ander team op het verkeerde been zetten natuurlijk.

Bij Eye-Path gaat men op zoek naar waypoints die aangeduid zijn op de interactieve map. De ingebouwde GPS brengt de spelers vlotjes naar de gekozen waypoints. Eenmaal ter plaatse verschijnt automatisch de vraag of opdracht op het scherm. De teams moeten zich naar de actieve waypoints reppen, de opdracht uitvoeren en zoveel mogelijk punten scoren.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Antwerpen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 500
  • Email: johnny@eventmasters.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email johnny@eventmasters.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Event Masters: Eye-Path city rally