Weventures: Fort Boyard

Dit concept kan in verschillende kastelen worden georganiseerd in Belgie. De groep zal worden verdeeld in groepen van 5 tot 10 deelnemers. De teams gaan van zaal naar zaal en zullen hun beste moeten laten zien bij de verschillende onderdelen. De verschillende activiteiten kunnen bestaan uit : Het reuze spinnenweb : kruipen, klimmen of springen, alles mag behalve de draden raken.

De wandelende A : Na de bouw moeten de deelnemers deze grote A moeten verplaatsen, hier zal team spirit en communicatie voor nodig zijn Boogschieten : Na een kleine uitleg moeten ze het midden raken.

Mysterious box: Met enkel voelen zult u verschillende objecten moeten indentificeren, dit is makkelijker gezegd dan gedaan.

Het geheim van de monnik: Monniken brouwen al eeuwen lang hun eigen bier, kunt u ze herkennen?

De blinde: In het donker zult u een touw moeten volgen, laat deze niet los anders bent u verloren.

Middeleeuwse Casse-tête : Los zoveel mogelijk puzzels op in een bepaalde tijd Père Fourat: Een raadsel die in 2 minuten moet worden opgelost door het hele team.

Perfect balance: 3 etapes: 1ste op de hurken lopen met een doos op de rug, 2de kruipend met dezelfde doos maar op de buik, 3de doos tussen de knieën, als de doss valt terug naar de vorige etape.

De spijker: Op basis van een afwisseling's race zullen de deelnemers tijdens hun beurt de spijker dieper in een plank moeten slaan.

De 12 stenen: 12 stenen, de deelnemers nemen het op tegen de meester, ieder op zijn beurt zal 1, 2 of 3 stenen weg moeten nemen. De persoon die de laatste steen neemt heeft verloren.

Freezbe: Gooi een freezbe tegen een doel en laat deze vallen, 3 kansen per team.

De dag zal eindigen met de uitreiking van de beker aan het winnende team tijdens een sluiting's drankje.

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Sportief, Cultureel, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Heel België
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 200
  • Email: arne@weventures.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email arne@weventures.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Weventures: Fort Boyard