Weventures: Zeepkisten race

Dit teambuilding's concept geeft u alle vrijheid in creatie van uw eigen zeepkist.

De groep zal in meerdere team's verdeeld worden. Deze activiteit bestaat uit meerdere fases waar iedereen zal worden beoordeeld door een jury:

1. Wij presenteren alle onderdelen die teams zullen krijgen om hun zeepkist te kunnen bouwen en decoreren.

2. De tweede fase bestaat uit het maken van een circuit en het beveiligen hiervan met behulp van hooibalen. Dit is erg belangrijk voor het concept. Hierbij worden de deelnemers begeleid door onze veiligheid's experts. Wij zullen er op letten dat de weg niet al te steil naar beneden gaat om grote snelheden te vermijden, dit ivm. de veiligheid van de deelnemers.

3. De derde fase zal bestaan uit het presenteren van je eigen team aan de tegenstanders. Hierbij zal elk team moeten uitleggen waarom zij denken dat hun concept het beste is.

4. De finale van deze dag zal de race zijn, het uitkiezen van de piloot en indien het terrein vlak is van de duwende deelnemers. De dag eindigt met een glas champagne et de uitreiking van de beker aan het winnende team. Dit concept legt de focus van uw team op de volgende aspecten.

Veiligheid Samenwerking Communicatie Creativiteit

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Heel België
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november
  • Maximum Pax: 1000
  • Email: arne@weventures.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email arne@weventures.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Weventures: Zeepkisten race