Weventures: Oriëntatie wandeling

Tijdens of na een lange dag vergaderen is het vaak nodig om een pauze in te lassen. Deze activiteit is hiervoor ideaal, vanuit uw locatie stellen wij een oriëntatie wandeling op die past bij uw behoeftes en mogelijkheden van uw groep.

Door middel van de groep op te splitsen in teams creëren wij een leuke wedstrijd waarbij de verschillende teams zullen strijden om de beker. Eenmaal onderweg zullen de teams langs verschillende checkpoints komen waar zij of op een vraag moeten beantwoorden of een activiteit moeten doen. Al onze oriëntatie wandelingen kunnen worden aangevuld met verschillende ludieke teambuilding's activiteiten Belgische bier en kaas proeverij: bier en kaas blind test. Het spinnenweb: Kruipen, klimmen of springen: alles is toegestaan behalve het aanraken van ons immens spinnenweb. De wandelende A: Na een kleine constructie opdracht zal een goede samenwerking nodig zijn om deze reuze A te verplaatsen Vlotten bouwen: Te samen zult u een vlot moeten bouwen die het u mogelijk maakt om naar de overkant te komen van een rivier, vijver of meer en de kaart te vinden. Boogschieten: Na een kleine introductie en oefenen, zult u moeten strijden tijdens een spannende wedstrijd. Aquaduct: Met het geleverde materiaal zullen de deelnemers een emmer moeten legen in een andere zonder deze aan te raken. Deze activiteit is ook s'avonds mogelijk, de wandeling gebeurd dan met fakkels of zaklampen (mocht er brand gevaar zijn). Oriëntatie wandelingen kunnen worden georganiseer met kaart en kompas of op basis van gpsen.

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Sportief, Cultureel, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Heel België
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 1000
  • Email: arne@weventures.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email arne@weventures.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Weventures: Oriëntatie wandeling