Weventures: Kroegentocht

Tijdens deze kroegentocht in de bestemming van uw keuze zetten wij meerdere teambuilding activiteiten op in de bezochte cafés. U zal zo van kroeg tot kroeg gaan in ploeg aan de hand van een roadbook en een kaart van de stad.

In elk café krijgt u natuurlijk een lokaal bier aangeboden om te ontdekken. De verschillende activiteiten die onderweg opgezet kunnen worden zijn: Mysterious box: Met uw zintuig voelen zult u verschillende objecten moeten identificeren, dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het geheim van de monnik: Monniken brouwen al eeuwen lang hun eigen bier, kunt u ze herkennen? Casse-tête chinois: Los zoveel mogelijk puzzels op in een bepaalde tijd De spijker: Op basis van een afwisseling's race zullen de deelnemers tijdens hun beurt de spijker dieper in een plank moeten slaan. De 12 stenen: 12 stenen, de deelnemers nemen het op tegen de meester, ieder op zijn beurt zal 1, 2 of 3 stenen weg moeten nemen. De persoon die de laatste steen neemt heeft verloren. Kaarten: de deelnemers zullen de kaarten van een fles moeten blazen, de persoon die de laatste laat vallen heeft verloren. Arm wrestling: Een krachten oefening tussen de deelnemers. De dag zal eindigen met de uitreiking van de beker aan het winnende team.

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Sportief, Cultureel, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Heel België
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 1000
  • Email: arne@weventures.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email arne@weventures.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Weventures: Kroegentocht