Domaine de Jaurieu: Land Rover tocht

Mag het wel allemaal wat sneller en avontuurlijker zijn? Bij de 4×4-activiteit verlaat je de platgereden wegen en geniet je van een stukje ongerepte natuur. Je wordt even “king of the road”. Zoek uit hoe je deze discovery-wagen van hier naar daar brengt. Wordt dit misschien allemaal een beetje té avontuurlijk maar wil je toch de 4×4-ervaring niet missen? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Er worden ook routes onroad georganiseerd.

Gewoon flaneren over de heuvels en door de bossen van de Vlaamse Ardennen en even stoppen aan een artisanale brouwerij, het museum van de suiker en andere pareltjes, die verdoken liggen in dit machtige landschap? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De routebeschrijving wordt meegegeven bij de start van de activiteit.

Aanvullende informatie

  • Soort: Adrenaline, Out of the box
  • Provincie: Henegouwen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 14
  • Email: joran@jaurieu.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email joran@jaurieu.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Domaine de Jaurieu: Land Rover tocht