Domaine de Jaurieu: Spel zonder grenzen

Spel zonder grenzen is een teambuildingtak als geen ander. Er worden enkel opblaasbare attracties gebruikt om de deelnemers aan het werk te zetten en te prikkelen qua teambuilding en uitdaging. Samen met de klant ontwerpen we het beste pakket op maat (lees: welk type attracties verkiezen we?) en zorgen we op deze manier dat het gepaard gaat met succesbeleving in alle aspecten.

Graag willen bewegen, in interactie zijn met je team, fysieke grenzen doorbreken in team,… Ook al spreken we wel van een meer ‘fysiekere’ teambuilding, toch hoef je je geen zorgen te maken indien je conditioneel niet topfit bent. Onze activiteitenprogramma’s zijn namelijk zo gebaseerd dat het ‘samen’ bewegen centraal staat EN er gerust kan gekeken worden wie welke functie krijgt binnen de opdrachten / missies!

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline, Out of the box
  • Provincie: Internationaal
  • Plaats: Mont de l’enclus
  • Periode: maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november
  • Maximum Pax: 60
  • Email: joran@jaurieu.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email joran@jaurieu.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Domaine de Jaurieu: Spel zonder grenzen