Surv'Event: The Mission Adventure

Sportieve uitdaging in het hartje van een oud fort. Een opdracht ? Uw ware taak is een mooie ervaring met uw collega's te beleven in het hartje van een oud fort dankzij een gezellige sportieve en avontuurlijke uitdaging. Geconfronteerd met de inspanningen en het onbekende komen deware persoonlijkheden aan het daglicht. Tijdens dit avontuur staan vertrouwen en verdraagzaamheid centraal. Inderdaad, het zijn de cohesie en hulpvaardigheid die het mogelijk zullen maken om deze uitdaging aan te kunnen want het is de voltallige groep die de opdracht met succes moet vervullen. Neem de gelegenheid te baat om uw eigen handen aan te reiken en uitgestoken handen te vatten. Aan u om uw grenzen te exploreren en zich met de andere groepsleden te verenigen om de overwinning te behalen. Wees de actoren van een volkomen nieuw en enig avontuur in België.

The « Mission Adventure » in enkele woorden

« The Mission Adventure » is een grote sportieve uitdaging die de overtreffing van zichzelf centraal stelt en dit in het hartje van een fort van 1888.

De Uitdaging kortom

Wordt de nieuwe rekruten van de speciale interventiestrijdkrachten van uw onderneming. Gepakt met een overlevingszak dient elkeen zich te overtreffen om zijn ploeg naar het einde van de opdracht te leiden. Aan u om zich te infiltreren door de ondergrondse gangen van het fort, de plaats te bezetten en te ontsnappen langs duizelingwekkende paden. Zult u de duisternis durven trotseren, de benauwdheid, de leegte en het water om de overwinning te behalen ? Dit is de uitdaging die u te wachten staat.. Kom en neem deel aan dit groots evenement toegankelijk voor gematigde sportievelingen en zet uw talenten ter beschikking in een aangename sfeer. De onverschrokkenheid, sportiviteit en samenwerking zijn de troeven die het verschil zullen uitmaken.

Praktische informaties

  • Plaats : Fort van Barchon (Blégny)
  • Duur : 1 dag of 2 dagen/1 nacht
  • Aantal deelnemers : 9 tot 20 personen.
  • Mogelijkheid de opdracht aan te passen voor maximaal 80 personen (opgelet : voldoende lang op voorhand verwittigen)

Programma

Speleologie doorheen het oude afwateringsnet van het fort, Oriëntatieloop, Opstelling bivak, Koordenpiste (death-ride, apenbrug, afdaling in rappel, enz.), Maaltijd rond het houtvuur.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline, Out of the box
  • Provincie: Luik
  • Plaats: Barchon (Blégny)
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 80
  • Email: benoit@surv-event.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email benoit@surv-event.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Surv'Event: The Mission Adventure