Event Masters: Battle of the Tables – iPad dinner

Battle of the Tables is een interactief dinnerconcept. De aanwezige gasten krijgen per tafel een aantal iPad's ter beschikking, die gestuurd worden vanuit een centraal platform. Hiermee spelen we tussen de gerechten door een spannende en ludieke quiz, boordevol multimedia (films, foto's, ...). Bovendien kunnen we de quiz volledig op maat maken en dus ook de vragen personaliseren voor uw bedrijf! Tijdens het evenement behouden we steeds complete flexibiliteit over de timing en eventueel ook het aantal proeven. Steeds wordt er afgestemd op de timing van het diner en de wensen van de klant.

De leuke quizvragen wisselen we graag af met een aantal fysieke challenges tegen andere teams zodat alles op een luchtige manier kan verlopen.

Wat we daaronder moeten verstaan?

  • Een evenwichtige en flexibele mix op maat van de doelstellingen van de klant;
  • fysieke challenges zoals virtuele bokswedstrijden.
  • een behendigheidsopdracht met een mini helicopter (AR Drone Quadricopter).
  • kennisopdrachten al dan niet gerelateerd aan het bedrijf, video- en muziekopdrachten...

Belangrijkste gegeven is dat we samen met U kunnen bepalen waar het accent van de avond of dag moet liggen, gaande van productkennis over interactiviteit tot ludiek.
Uw boodschap alsook de interactie en betrokkenheid tussen alle deelnemers staat centraal.

Battle of the Tables is een van de meest succesvolle dinnerconcepten van Event Masters. Slim gebruik van technologie om de interactiviteit tijdens een diner te verhogen. Dit is eindelijk eens iets anders en gegarandeerd een succes. Foto- en videobeelden beschikbaar op vraag bij Event Masters.

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Antwerpen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 500
  • Email: johnny@eventmasters.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email johnny@eventmasters.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Event Masters: Battle of the Tables – iPad dinner