Enjoy Today: Teamcooking

Het team maakt onder begeleiding van een coach een viergangenmenu. De deelnemers worden onthaald met een aperitief door de begeleider van de teamcooking. Tijdens het aperitief wordt hen duidelijk wat van hen verwacht wordt. Het team wordt ingedeeld in 3 groepen die elk een gerecht klaarmaken. De ingrediënten zijn op voorhand aangekocht.

De recepten worden verdeeld onder de deelnemers en zij verdelen zelf de taken. Er zijn er die de ingrediënten spoelen, snijden, marineren ... anderen zullen de tafel schikken en inrichten (liefst volgens een bepaald thema). Nog anderen zullen effectief koken. Als alles is klaargemaakt zullen ze elkaar ook bedienen en hun gerecht aanprijzen. Op het einde wordt alles ook in groep weer afgewassen en opgeruimd en afgesloten met koffie of thee. Dit in een authentiek kader van onze gerenoveerde vierkantshoeve met zicht op de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen.

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair
  • Provincie: Oost-Vlaanderen
  • Plaats: Oudenaarde
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 40
  • Email: info@prana.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@prana.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Enjoy Today: Teamcooking