Enjoy Today: 4x4 Defender arrangement

Zoek je een actieve teambuilding, hou je van modder én adrenaline? Dan is deze formule je op het lijf geschreven. Gedurende een ganse dag daagt Moeder Natuur je uit en beleef je met jouw team het échte offroadgevoel. Duur: ganse dag

Inbegrepen:

  • Ontbijt en lunch bij Enjoytoday
  • Briefing
  • Huur wagen/verzekering/brandstof
  • Reiniging wagen

Programma

Voormiddag : Initiatie op het officiële testterrein van Land-Rover (door plassen rijden, op schuine hellingen rijden, stijle hellingen op en af rijden, ...

Namiddag: Offroad parcours (mogelijkheid tot vastrijden, je moet elkaar er weer uithelpen)

Er worden ook mountainbikes meegenomen op de tocht en tussendoor krijg je ook af en toe een opdracht met de mountainbike (niet verplicht).

Min 6 – max 14 personen. Je zit per 2 in een Defender.

Alternatieve formule

Indien je niet te veel risico en adrenaline wil voelen, dan kan je ook kiezen voor het Discovery arrangement. Je leert ook allerlei technieken op de testpiste, maar het parcours in de namiddag is minder erg zodat je zeker niet komt vast te zitten. In deze formule ontdekken we gedurende een ganse dag de pracht en praal van de streek en houden we halt aan enkele lokale bezienswaardigheden. Het wordt zeker ook wel een onvergetelijke ervaring!

Aanvullende informatie

  • Soort: Adrenaline
  • Provincie: Oost-Vlaanderen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 14
  • Email: info@enjoytoday.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@enjoytoday.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Enjoy Today: 4x4 Defender arrangement