Crossfire: Paintball als Sport!

Samen met familie, vrienden en collega's kan u kennis maken met PAINTBALL als SPORT. In plaats van in een bos of achter auto's of houten paletten, speel je bij ons op een competitieveld met sup'air obstakels. Dat zijn opblaasbare zakken in verschillende vormen. Deze terreinen zijn meer open, zo heeft u meer overzicht over het spel. Ze zorgen voor directe en intense spellen die minder lang duren. U moet dus nooit lang wachten op een volgend spel.

U verliest geen tijd met uw tegenstander eerst te zoeken. De actie barst onmiddellijk los vanaf het startsignaal van het eerste spel. Vanaf dan grijpt de adrenaline u bij de keel en moet u proberen in teamverband de tegenstanders te verslaan. Met een semiautomatisch luchtdrukpistool schiet u verfballetjes af waarmee u de tegenstander probeert te raken. Als iemand geraakt wordt, verlaat die het veld. Zo probeer je iedereen van het ander team uit te schieten. Dat is de basis en het meest gespeelde spel, maar bij ons kan u uiteraard verschillende spelvormen spelen.

Iemand in de verf zetten?

U wilt een vrijgezel, jarige of ander feestvarken extra in de verf zetten? DAT KAN! Wij hebben konijnenpakken en een speciaal spel ter beschikking.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Adrenaline
  • Provincie: Oost-Vlaanderen
  • Plaats: Eeklo
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 300
  • Email: info@area23.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@area23.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Crossfire: Paintball als Sport!