Geoteam: Monopolis

Bemachtig het monopolie over de stad

Jij bent de manager van een vastgoedkantoor met als opdracht zoveel mogelijk waardevolle panden in je portefeuille te krijgen. Hoe? Heel eenvoudig, verken met je team de stad en zorg er voor dat je de meest waardevolle gebouwen als eerste op je naam kan schrijven en zie de bijhorende geldwaarde meteen op je bankrekening verschijnen. Toon hoeveel je weet over de stad en verdien zo extra geld. Maar kijk uit, een concurrerend vastgoedkantoor aast op hetzelfde pand... En gemener nog: als ze een van jouw teamleden insluiten, dan stelen ze geld van je rekening!

Monopolis is een GEOTEAM stadsspel dat gebruik maakt van slimme technologie. Hou je van spanning, samenwerking en strategie? Dan is dit spel echt iets voor jullie! Maar er is meer: je ontdekt onderweg ook interessante bezienswaardigheden en leert een pak bij over de stad. De perfecte combinatie!

Beschikbaar in: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Oostende.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Namen, Brussel
  • Plaats: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Namur, Oostende
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 40
  • Email: info@geoteam.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@geoteam.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Geoteam: Monopolis