The Good Time Company: Interactieve schattenjacht geleid door een tablet

Het idee is om plaatsen te veranderen in speelterreinen. De teams verplaatsen zich doormiddel van de GPS-functie van de tablet. De uitdagingen en de raadsels zijn verspreid over het volledige gekozen terrein. Elk team moet zoveel mogelijk uitdagingen en raadsels proberen op te lossen om punten te verzamelen en zo proberen de overwinning binnen te halen.

Bij iedere prijsuitreiking gaan de deelnemers uit de bol en wanneer de beste foto's en video's geprojecteerd worden barst heel de zaal in lachen uit: zo'n ongelooflijke sfeer maak je zelden mee bij een groepsactiviteit. Deze heerlijke schaterlachmomenten kunnen maar tot één conclusie leiden: de interactieve schattenjacht met tablet is een bijzonder geslaagde teambuildingactiviteit, die de creativiteit van de groep aanwakkert.

Aanvullende informatie

  • Soort: Cultureel, Out of the box
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november
  • Maximum Pax: 3000
  • Email: info@thegoodtimecompany.com

Download bijlagen

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@thegoodtimecompany.com of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.




Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken The Good Time Company: Interactieve schattenjacht geleid door een tablet