@dmire: Mechelen and Moon Extinguishers

Dankzij de exclusieve @dmire teambuilding kan je de sfeer van de oude tijden inademen, zien, ruiken en proeven. Wij verzekeren u een geweldige tijd in de stad waar Lodewijk van Beethoven, vader van een van de grootste muzikanten ooit, is geboren.

Je hebt juist gegokt; de naam van zijn zoon was Ludwig. Je zal er de authenticiteit van lang vervlogen dagen beleven: bijv. de nooit afgewerkte Sint-Romboutskathedraal, het voormalige paleis van Margareta van Oostenrijk, het stadhuis, en een aantal betoverende plaatsen zoals 'Het Anker' – een van de oudste brouwerijen in België (1471), een binnenplaats met kasseien en een timpaan in grijze steen met de historische datum van 1625. Je zal er kunnen proeven waarom 'Gouden Carolus Classic' is verkozen tot "'s Werelds Beste Donker Bier" ....

Aantal personen: minimum 10

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Cultureel, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: Antwerpen
  • Plaats: Mechelen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 200
  • Email: events@admire.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email events@admire.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken @dmire: Mechelen and Moon Extinguishers