Geoteam: GPS City Challenge

De Stad daagt je uit

Een interactieve multimedia ontdekkingstocht met een GPS en een GEOTEAM smartphone. Toffe vragen en leuke raadsels voeren je naar bekende en minder gekende plekjes in de stad. Je eigen foto album wordt tijdens het spel gevuld met originele foto's. In de smartphone wordt een vraag gesteld over verschillende locaties en vind je eveneens hints om het antwoord te kunnen vinden.

Iedereen helpt om de multimedia hints zoals foto's en geluidsfragmenten te ontcijferen en bepaalde raadsels op te kunnen lossen. Als bewijs van je bezoek aan elke locatie stuur je een teamfoto naar de spelleiding. Op die manier bouwt je team een score op. Soms moeten ludieke opdrachten uitgevoerd worden om punten te verzilveren.

Het onderscheppen van de mysterieuze OUTSIDER en het tactisch inzetten van de jokerfoto's kunnen het verschil maken voor de overwinning. Tijdens het spel blijf je op de hoogte van de rangschikking en achteraf bekijken we samen de foto's en resultaten.

Beschikbaar in: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Leuven, Lier, Mechelen, Oostende en Sint-Truiden.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Out of the box
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Namur, Oostende en Sint-Truiden
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, november, december
  • Maximum Pax: 500
  • Email: info@geoteam.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@geoteam.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Geoteam: GPS City Challenge