iChallenge: Operation Freddy

Laat je op sleeptouw nemen door de beste GPS-gids ooit: Kabouter Freddy. Hij neemt je mee naar alle interessante hoekjes van de stad. Maar opgepast, een kabouter leeft volgens het principe "voor wat hoort wat". Daarom zullen jullie in meerdere teams moeten werken voor jullie uitstapje. Op verschillende plaatsen gaan jullie een vraag moeten beantwoorden, of een missie uitvoeren, om Freddy tevreden te houden. Een juist antwoord levert punten op. Wie een fout maakt, mag zich aan boegeroep van Freddy verwachten.

In tussentijd zitten de andere teams ook niet stil. Jullie weten steeds waar welk team zit in de stad. Teams die binnen de 30 meter van elkaar zijn, kunnen hun kanon in stelling brengen. Wie een ander team kan raken met een pint, een taart of met Freddy zorgt ervoor dat ze 5 punten verliezen. Gelukkig zijn er voor de geraakte teams bonusmissies waarmee ze extra punten kunnen verdienen. Dit doldwaas, uniek en amusant spel is de ideale manier om op een grappige manier de stad en elkaar te leren kennen. Hoe werkt het? Elk team krijgt een van onze nieuwste Samsung GSM's waar de plattegrond van de stad op te zien is. Naast de positie van je eigen team en de andere teams is er ook steeds een paddenstoel zichtbaar. Daar aangekomen krijgt elk team een vraag of een missie. Vragen kunnen opgelost worden door op een van de multiple-choice antwoorden te klikken. Bij een juist antwoord krijgen jullie het maximum van de punten. Een fout antwoord geeft recht op een herkansing waarbij de helft van de punten nog te winnen zijn. De punten worden automatisch bij jullie score geteld. Een QR code zoeken en inscannen, een liedje verzinnen en inzingen of een foto nemen van jullie opdracht, filmpjes maken. Dit zijn enkele van de mogelijkheden om een missie tot een goed einde te brengen. Via het spelbegeleiderstoestel worden voor deze missies tijdens het spel punten gegeven. Via een simpele knop onderaan de kaart kunnen de teams bonusmissies uitvoeren, de live rangschikking raadplegen en andere teams neerschieten. Het spel gebruikt de nieuwste technologische mogelijkheden, maar is zeer makkelijk in gebruik.

Freddy verwacht je!

Aanvullende informatie

  • Soort: Cultureel, Adrenaline, Out of the box, Internationaal
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 300
  • Email: info@ichallenge.be

Afbeelding galerij

Download bijlagen

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@ichallenge.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken iChallenge: Operation Freddy