Geoteam: Crime Wave

Wanted: criminals in action!

CRIME WAVE is een spannend en dynamisch GEOTEAM citygame in je favoriete stad. Beleef een sportief en strategisch avontuur dankzij slimme GPS technologie.

Kruip in de huid van een ervaren maffia crimineel en kraak met je handlangers zoveel mogelijk kluizen met geld, juwelen, goud en diamanten. Blaas ze op en ga er met de buit van door. Zorg dat je de rivaliserende bendes te slim af bent met spitsvondige trukjes en het nodige virtuele wapenarsenaal:

  • Machinegeweren om je concurrenten te beroven
  • Raketwerpers om de geldtruck op te blazen
  • Boobytraps om tegenstanders uit te schakelen
  • Rookgranaten om er als een schim ongezien van door te gaan.

Maar pas op voor de patrouillerende politie: als de cops je te pakken krijgen, moet je ze omkopen met je zuurverdiende buit. Aai... Krijg je de politie of andere maffiaclans in het vizier, meld het de anderen dan meteen via de portofoons of luister ze stiekem af!

Beschikbaar in: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Leuven, Lier, Mechelen, Oostende en Sint-Truiden.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Namur, Oostende en Sint-Truiden
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 40
  • Email: info@geoteam.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@geoteam.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Geoteam: Crime Wave