Esebo: Plat du jour

Het doel van het spel is het winnen van de ‘Plat du jour’. Je moet met je team proberen als eerste de kok van de “Plat du jour” te lokaliseren. Na het voltooien van elke proef ontvang je tips over deze ‘mysterieuze kok’, hoe sneller je een missie tot een goed einde brengt hoe meer tips je ontvangt.

Tijdens het spel is het ook mogelijk om de achterstand op de andere teams te verkleinen door ze uit te dagen voor een duel, waarbij de winnaar extra informatie bekomt. Voor de ultieme “Ratrace” richting de kok, volgt er een estafette om uit te maken welk team eerst mag vertrekken. Deze teambuilding is geschikt voor een zeer gevarieerd publiek door de unieke combinatie van verschillende opdrachten. Zowel de denker, de sportieveling alsook de quizzer zal in dit spel aan bod kunnen komen. De Vismarkt zal fungeren als het centrum van de race. Dit unieke stukje Brussel wordt met de visrestaurants enerzijds, en de aanpalende trendy modeshops op de Dansaertstraat anderzijds het decor voor ‘Plat du jour’.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel
  • Provincie: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant
  • Plaats: Brussel, Antwerpen
  • Periode: januari, februari, maart, april, juni, juli, augustus, september, oktober, december
  • Maximum Pax: 80
  • Email: info@esebo.be

Afbeelding galerij

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@esebo.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Esebo: Plat du jour