Esebo: Het verdwenen schilderij

Uw gasten worden verwacht in een museum en worden opgewacht door een wat wereldvreemde ‘kunstkenner’ die hen zal laten kennismaken met de tentoongestelde werken. Maar dan stort onze ‘gids’ zijn wereld in…

Onze redelijk van de pot gerukte ‘gids’ leidt uw gasten op een half uurtje rond, waarbij hij op zijn eigengereide fantasierijke manier commentaar geeft bij de tentoongestelde werken. Bij het laatste schilderij gaat hij zo op in zijn betoog, dat hij in eerste instantie niet eens merkt dat het betreffende schilderij verdwenen is. Achter de gids bevindt zich enkel nog een ‘lege’ kader. Plots merkt onze ‘kunstkenner’ de diefstal op en, wereldvreemd als hij is, vindt hij het zijn persoonlijke taak om het schilderij terug te vinden. Hij smeekt uw gasten om hem hierbij te helpen… Wat zal volgen is een race tegen de tijd door hartje van de stad!

Aanvullende informatie

  • Soort: Cultureel
  • Provincie: Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Namen
  • Plaats: Brussel, Namen
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 80
  • Email: info@esebo.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@esebo.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Esebo: Het verdwenen schilderij