Sem'On Business: De Schat van het Kasteel

Een avontuurlijke tocht in 'Le Parc du Château' en omgeving. Maar niet om het even welke tocht! Oude spelen, sensatie en amusement staan verzekerd op het programma!

Het park is gelegen in het hart van Wallonië of Vlaanderen en biedt u een rustige en stille omgeving voor uw werkvergaderingen en een uitzonderlijk landschap voor het organiseren van groepsactiviteiten. Een raadsel dat de ploegen zal meeslepen in een ontspannende wandeling . Dankzij verschillende activiteiten ontdekken uw gasten de historische en groene omgeving. Fun gegarandeerd!

Aanvullende informatie

  • Soort: Culinair, Sportief
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, december
  • Maximum Pax: 200
  • Email: joelle@semonbusiness.com

Vraag informatie aan over dit concept

Email joelle@semonbusiness.com of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Sem'On Business: De Schat van het Kasteel