Sem'On Business: Mysteries rond het Meer (van Genval)

Het gaat om een oriëntatietocht op een parcours uitgestippeld in de omgeving van het Meer van Genval. Het volstaat niet om enkel dit uitgestippelde traject te volgen... Nadenken en animaties staan evenzeer op het programma!

Een traject in de volle natuur, u verplaatst zich naar een groen en rustgevend kader dat u nieuwe inspiratie kan geven. Uitgerust met een stafkaart, moeten de verschillende ploegen een route zoeken die hen naar het voorziene eindpunt brengt. Langsheen het traject worden de deelnemers activiteiten voorgeschoteld. De ploegen moeten blijk geven van kaartlezen, logisch nadenken en sportiviteit om het eindpunt te bereiken. De oriëntatietocht zal u in vervoering brengen!

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel
  • Provincie: Waals-Brabant
  • Plaats: Genval
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
  • Maximum Pax: 250
  • Email: joelle@semonbusiness.com

Vraag informatie aan over dit concept

Email joelle@semonbusiness.com of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Sem'On Business: Mysteries rond het Meer (van Genval)