Geoteam: Het Bondgenootschap

Ontmasker de Outsider

Als een echte Sherlock Holmes ga je op zoek naar aanwijzingen die je helpen om de mysterieuze Outsider te ontmaskeren. Je zoekt verschillende locaties in de stad, lost er raadsels op en kijkt uit naar tips die de Outsider achterliet. De locaties vind je met behulp van een smartphone navigator.

De antwoorden helpen je om een "GPS code" te ontcijferen en te activeren zodat je de onbekende in het vizier krijgt op je schermpje. Elk speurdersgroepje heeft echter onvoldoende informatie zodat het er op aan komt om de ontbrekende informatie van de andere groepen te bekomen: er zal onderhandeld moeten worden! Welke antwoorden wissel je uit en met welke groep en met wie sluit je eventueel een bondgenootschap? Het Bondgenootschap bevat een hele reeks verrassende spelelementen zoals geheime telefoonnummers, een hulplijn, verborgen aanwijzingen op speciale plekken,... die je op het juiste spoor brengen.

Beschikbaar in: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Oostende.

Aanvullende informatie

  • Soort: Sportief, Cultureel, Out of the box
  • Provincie: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Luxemburg, Brussel, Internationaal
  • Plaats: Aalst, Antwerpen, Bornem, Brugge, Brussel, De Panne, Diest, Gent, Halle, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Mons, Namur, Oostende en Sint-Truiden
  • Periode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november
  • Maximum Pax: 100
  • Email: info@geoteam.be

Vraag informatie aan over dit concept

Email info@geoteam.be of vul onderstaand formulier aub in. We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst.
Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken Geoteam: Het Bondgenootschap