Speel het beruchte en spannende GPS-achtervolgingsspel The Target in een stad naar keuze! In The Target is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt.

Ontmasker de Outsider

Als een echte Sherlock Holmes ga je op zoek naar aanwijzingen die je helpen om de mysterieuze Outsider te ontmaskeren. Je zoekt verschillende locaties in de stad, lost er raadsels op en kijkt uit naar tips die de Outsider achterliet. De locaties vind je met behulp van een smartphone navigator.

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een terrorist in de stad die een bomaanslag plant...........
Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang.
Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het "Operation Center" dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een nood- gsm. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!

Mag het wel allemaal wat sneller en avontuurlijker zijn? Bij de 4×4-activiteit verlaat je de platgereden wegen en geniet je van een stukje ongerepte natuur. Je wordt even “king of the road”. Zoek uit hoe je deze discovery-wagen van hier naar daar brengt. Wordt dit misschien allemaal een beetje té avontuurlijk maar wil je toch de 4×4-ervaring niet missen? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Er worden ook routes onroad georganiseerd.

Spel zonder grenzen is een teambuildingtak als geen ander. Er worden enkel opblaasbare attracties gebruikt om de deelnemers aan het werk te zetten en te prikkelen qua teambuilding en uitdaging. Samen met de klant ontwerpen we het beste pakket op maat (lees: welk type attracties verkiezen we?) en zorgen we op deze manier dat het gepaard gaat met succesbeleving in alle aspecten.

Aquabuilding is een vorm van teambuilding, maar dan op, rond en door het water. Via speciale materialen zorgen we ervoor dat de groep bepaalde missies moet zien te verwezenlijken op onze Smash Out waterbaan, Schatteneiland waterbaan,… Communiceren tijdens aquabuilding is steeds een enorme leerschool daar het water voor spelbreker speelt en de groep dus perfect elkaar moet kunnen aanvoelen.

Jullie zijn op zoek naar een unieke, plezante en constructieve activiteit voor al jullie professionele evenementen?

Ontdek het wereldwijde fenomeen van de Escape Rooms! Laat u onderdompelen in een van onze universums en prachtige decors... Observeer, zoek, los de raadsels op en ontdek de geheime doorgangen… Word de held in een buitengewoon avontuur! Treed in één van onze universums en probeer te ontsnappen van één van onze zalen in minder dan 60 minuten. Daarvoor moeten jullie aantonen dat jullie goed als een team kunnen werken door het systematisch gebruiken van uw individuelle talenten. Dit is een activiteit dat jullie nog beter zal leren samenwerken en ook jullie banden zal versterken.

Een avontuur om te beleven met collega’s (3-48 spelers), In hartje Brussel, op 50 meter van Manneken Pis.

Mr. Jack PickPocket is op zoek naar een team van getalenteerde dieven. Samen met hen wil hij de Black Diamond stelen, de grootste en waardevolste diamant ter wereld. Die wordt volgende week in Antwerpen tentoongesteld - zwaar beveiligd door vier afzonderlijke alarmsystemen. Maar Jack ruikt zijn kans ...

In een PUUR teambuildingconcept in, rond en door een oude wagen is het niet zozeer de vraag: “Zullen de deelnemers er iets uit geleerd hebben?”, het is eerder de vraag “Wat is er niet aan bod gekomen?”! Zonder dit concept al volledig te verklappen kan er wel reeds medegedeeld worden dat plezier en pure groepsgerichtheid nog nooit zo dicht bij elkaar aangeleund hebben EN is het een garantie op succes.

Een spel gebaseerd op de avonturen van Robinson Crusoé. Uw evenwichtsgevoel wordt op de proef gesteld en uw hersenen zullen kraken. Competitie, samenwerking en plezier gaan hand in hand. In het laatste hoofdstuk van zijn logboek beschrijft Robinson dat hij zijn testament achtergelaten heeft op dit eiland. Om het testament te vinden moeten er een aantal proeven van bekwaamheid worden afgelegd.

Racen is veel meer dan achter het stuur van een snelle wagen kruipen en door de bochten scheuren. Want een goede piloot in een slechte wagen maakt geen kans. Daarom vraagt The Race veel meer van uw teams dan stuurvaardigheid en snelheid. Elk team bouwt, test én gebruikt zijn Go Kart tijdens een spannende, spectaculaire namiddag die ruikt naar verbrand rubber.
 Aan het hoofd van het gebeuren staat de wedstrijddirecteur.

Brugge kende tijdens de middeleeuwen drie eigen verdedigingsmachten : één ervan waren de kruisboogschutters die sinds de 13e eeuw actief zijn.

Een wervelende muziekquiz, die steeds voor de nodige deining zorgt en een ideale aanzet is tot een spetterende dansavond!

Een originele en vooral smakelijke wandeling door de stad voor al wie op een andere manier met een stad kennis wil maken. Een enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste hoekjes en verborgen pleintjes, met vele interessante weetjes en verrassende verhalen.

Het doel van het spel is het winnen van de ‘Plat du jour’. Je moet met je team proberen als eerste de kok van de “Plat du jour” te lokaliseren. Na het voltooien van elke proef ontvang je tips over deze ‘mysterieuze kok’, hoe sneller je een missie tot een goed einde brengt hoe meer tips je ontvangt.

De Olympische Spelen ver van uw bed? Integendeel. Met de Office Olympics brengen we de Olympische Spelen in uw kantoor. We bedachten hilarische kantoordisciplines en ontwierpen gloednieuwe sporten met materiaal dat u tóch voorhanden hebt. Omdat u elke dag ermee werkt. Het goud? Dat is voor de medewerker die het verst met zijn nietjesmachine kan schieten. Of het snelst over bureaus loopt ...

Wanted: criminals in action!

CRIME WAVE is een spannend en dynamisch GEOTEAM citygame in je favoriete stad. Beleef een sportief en strategisch avontuur dankzij slimme GPS technologie.

De CityGame is een interactieve competitie en een ontdekking van de stad! Uitgerust met een Samsung Tablet met mobiel internet en een GPS gaan de teams op pad. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles!

In de IJzertoren in Diksmuide organiseren wij het teambuidingsprogramma Take The Team To The Top. In dit oorlogsmonument ervaart u een mix van opdrachten in een historisch kader. De teams krijgen als opdracht de eerste boven de top van de IJzertoren te bereiken. Kan dit zomaar? Of zijn er een paar hindernissen?

Gebaseerd op de Spelen van 2016, organiseren wij voor u een eigentijdse vorm van "Olympische spelen". Samen met u worden de activiteiten gekozen die in de vorm van een competitie gegoten worden.

Bemachtig het monopolie over de stad

Jij bent de manager van een vastgoedkantoor met als opdracht zoveel mogelijk waardevolle panden in je portefeuille te krijgen. Hoe? Heel eenvoudig, verken met je team de stad en zorg er voor dat je de meest waardevolle gebouwen als eerste op je naam kan schrijven en zie de bijhorende geldwaarde meteen op je bankrekening verschijnen. Toon hoeveel je weet over de stad en verdien zo extra geld. Maar kijk uit, een concurrerend vastgoedkantoor aast op hetzelfde pand... En gemener nog: als ze een van jouw teamleden insluiten, dan stelen ze geld van je rekening!

Zin in jouw eigen GPS-spel op maat van jouw event of thema? Wil je graag iets organiseren dat niemand je ooit voor deed? Kan jouw groep net dat tikkeltje meer aan? Of plannen jullie een thema-dag waar fun, originaliteit en durf centraal staan? Dan heeft iChallenge met Team Me Up de perfecte oplossing voor jou!

Fort Bayard In de mysterieuze en magische sfeer in de gewelfde kelders van het Château de Namur heeft Sem’On Business een onwaarschijnlijk avontuur tot stand gebracht. Aangevoerd door onze overbekende Spelleiders krijgen de deelnemers er enkele challenges aangereikt waarvoor ze al hun behendigheid, denkvermogen en groepsgevoel aan de dag moeten leggen.

Het team maakt onder begeleiding van een coach een viergangenmenu. De deelnemers worden onthaald met een aperitief door de begeleider van de teamcooking. Tijdens het aperitief wordt hen duidelijk wat van hen verwacht wordt. Het team wordt ingedeeld in 3 groepen die elk een gerecht klaarmaken. De ingrediënten zijn op voorhand aangekocht.

Laserbattle is in, paintball is out. Dit nieuwe super spannende programma wordt gespeeld in twee teams. U kunt kiezen uit een gamma aan geweren die tot 200 meter accuraat kunnen mikken. We werken met infraroodstralen, dus het is niet meer pijnlijk en het is milieuvriendelijker!!

Net buiten het historische centrum van Brugge bevindt zich het uitgestrekte domein in een uniek groen kader. Het ideale decor voor een buitengewone mens-dier ervaring tijdens een initiatie paardenmennen.

Schotse Trotse verwijst naar de Highland Games uit Schotland. Daarbij denk je natuurlijk direct aan enorm gespierde atleten in een kilt die werpen met stenen en balken, alles wat je niet direct verwacht als werpartikelen. Deze atleten gaan wij achterna, weliswaar vanuit het teambuildingperspectief.

Uw bedrijf verdient het beste. Uw medewerkers verdienen het beste. Onze uitdaging is u het beste te bieden. Aan een missie in een Koezio opleidingscentrum deelnemen, is een unieke ervaring onder collega's om het beste in elkaar naar boven te brengen.

"The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present." Is er een link tussen deze quote van Eleanor Roosevelt, dansmuziek en de "Klok van de Kunstberg"? Misschien wel, misschien niet. Maar één ding is zeker: het park dat het bovenste deel van Brussel verbindt met het lagere deel van de stad, is de verzamelplaats waar de verschillende teams elk uur hun opdrachten komen halen, wanneer een 'man' in de klok met de hamer slaat en een van de figuren in de nissen begint te bewegen.

Het gaat om een oriëntatietocht op een parcours uitgestippeld in de omgeving van het Meer van Genval. Het volstaat niet om enkel dit uitgestippelde traject te volgen... Nadenken en animaties staan evenzeer op het programma!

Pagina 1 van 3

Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken