Leid uw onderzoek tijdens en na uw gerechten. Tracht de juiste dader te vinden onder de 5 verschillende karakters. Maar ook verschillende programs zoals : The Others, Justice Party, Team cooking, Top chefs, Cocktail Party, Trivial Pursuit, QuizBusters, Fever, Brainstorm, Scene 1 action, Soap, 60 seconds,...

Kijk op onze website : www.alleluias.com

Racen is veel meer dan achter het stuur van een snelle wagen kruipen en door de bochten scheuren. Want een goede piloot in een slechte wagen maakt geen kans. Daarom vraagt The Race veel meer van uw teams dan stuurvaardigheid en snelheid. Elk team bouwt, test én gebruikt zijn Go Kart tijdens een spannende, spectaculaire namiddag die ruikt naar verbrand rubber.
 Aan het hoofd van het gebeuren staat de wedstrijddirecteur.

Laat je op sleeptouw nemen door de beste GPS-gids ooit: Kabouter Freddy. Hij neemt je mee naar alle interessante hoekjes van de stad. Maar opgepast, een kabouter leeft volgens het principe "voor wat hoort wat". Daarom zullen jullie in meerdere teams moeten werken voor jullie uitstapje. Op verschillende plaatsen gaan jullie een vraag moeten beantwoorden, of een missie uitvoeren, om Freddy tevreden te houden. Een juist antwoord levert punten op. Wie een fout maakt, mag zich aan boegeroep van Freddy verwachten.

Een originele en vooral smakelijke wandeling door de stad voor al wie op een andere manier met een stad kennis wil maken. Een enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste hoekjes en verborgen pleintjes, met vele interessante weetjes en verrassende verhalen.

De stad verkennen met elektrische golfkarren?! Met deze milieuvriendelijke wagens gaat u in verschillende teams op route. Wij geven u een routebeschrijving mee van de tocht. Onderweg voorzien we stops met praktische proeven, denkvragen en natuurlijk een drankje.

Op een avond na het werk ben je op weg naar huis. Plots krijg je een verontrustend bericht...... Je baas/collega is ontvoerd en er is een brief van de ontvoerders! Een kopie van de brief zal diezelfde avond nog aan iedere werknemer bezorgd worden. Jullie hebben 24 uren de tijd om je baas/collega te vinden!
Door de brief en foto’s goed te onderzoeken kan je misschien al een spoor vinden! De volgende morgen komen jullie allemaal samen op een afgesproken locatie en bespreken een strategie om je baas/collega te bevrijden. Jullie ontleden de tips uit de brief..... kortom vanaf nu dringt de tijd

Tijdens deze 'trophy' wordt met de typische kustrijwielen, de zogenaamde "cuisse-taxen" of "billenkarren" een parcours afgelegd doorheen de badplaats van uw keuze.

Het idee is om plaatsen te veranderen in speelterreinen. De teams verplaatsen zich doormiddel van de GPS-functie van de tablet. De uitdagingen en de raadsels zijn verspreid over het volledige gekozen terrein. Elk team moet zoveel mogelijk uitdagingen en raadsels proberen op te lossen om punten te verzamelen en zo proberen de overwinning binnen te halen.

Bij ons kan je elke dag terecht van 9 tot 23 uur voor één of enkele uren PAINTBALL! (enkel op reservatie en min. 8 personen)

Een verjaardag vieren of als teambuilding, met de klas of als vrijgezellenfeest, met een jeugd- of sportvereniging of als bedrijfsuitstap...

Op zoek naar adrenaline? Met de zeilwagens gaan jullie zoeven over het strand. Aangezien u zo laag bij de grond zit, heeft u al snel een spectaculair gevoel. Alles is natuurlijk afhankelijk van de windsterkte. Zeilen over het strand? Wat houdt dit precies in?

Zoek je een actieve teambuilding, hou je van modder én adrenaline? Dan is deze formule je op het lijf geschreven. Gedurende een ganse dag daagt Moeder Natuur je uit en beleef je met jouw team het échte offroadgevoel. Duur: ganse dag

Uw bedrijf verdient het beste. Uw medewerkers verdienen het beste. Onze uitdaging is u het beste te bieden. Aan een missie in een Koezio opleidingscentrum deelnemen, is een unieke ervaring onder collega's om het beste in elkaar naar boven te brengen.

Groot strategisch spel in volle natuur. Een opdracht ? Uw ware taak is een mooie ervaring met uw collega's te beleven in volle natuur dankzij gezellige activiteiten gebaseerd op het thema overleving. De organisatie van de groep, de coördinatie en besluitvorming zijn de wezenlijke elementen die dienen toegepast te worden in een kritieke toestand om de overleving van de groep te garanderen. Daarom stellen wij u voor om u in een reële situatie te plaatsen. Aan u om uw grenzen te leren kennen en u met de leden van uw team te verenigen om de overwinning te behalen. Wees de actoren van een volkomen nieuw en enig avontuur in België.

Een interactieve speurtocht op zoek naar de oplossing om het geheim te ontdekken! Teams proberen in de stad zo snel mogelijk alle stukjes van de puzzel bij elkaar te vinden, via foto's, raadsels, plannetjes, enz.

Brugge kende tijdens de middeleeuwen drie eigen verdedigingsmachten : één ervan waren de kruisboogschutters die sinds de 13e eeuw actief zijn.

Ongetwijfeld één van de leukste en meest actieve teambuildingvormen is ‘Lasertag’! In groep, gewapend met een Lasergun die alles registreert (geen harnassen meer nodig) en met een bepaald doel in het achterhoofd, super! Vanuit een computerprogramma die achter het ganse concept zit, kan er geprogrammeerd worden dat er in verschillende teams wordt gespeeld, hoeveel kogels & levens je krijgt, wie je tegenstanders zijn of wie je kan genezen door hem te raken,… Eindeloos plezier.

Samen met familie, vrienden en collega's kan u kennis maken met PAINTBALL als SPORT. In plaats van in een bos of achter auto's of houten paletten, speel je bij ons op een competitieveld met sup'air obstakels. Dat zijn opblaasbare zakken in verschillende vormen. Deze terreinen zijn meer open, zo heeft u meer overzicht over het spel. Ze zorgen voor directe en intense spellen die minder lang duren. U moet dus nooit lang wachten op een volgend spel.

Dankzij de exclusieve @dmire teambuilding kan je de sfeer van de oude tijden inademen, zien, ruiken en proeven. Wij verzekeren u een geweldige tijd in de stad waar Lodewijk van Beethoven, vader van een van de grootste muzikanten ooit, is geboren.

Sportieve uitdaging in het hartje van een oud fort. Een opdracht ? Uw ware taak is een mooie ervaring met uw collega's te beleven in het hartje van een oud fort dankzij een gezellige sportieve en avontuurlijke uitdaging. Geconfronteerd met de inspanningen en het onbekende komen deware persoonlijkheden aan het daglicht. Tijdens dit avontuur staan vertrouwen en verdraagzaamheid centraal. Inderdaad, het zijn de cohesie en hulpvaardigheid die het mogelijk zullen maken om deze uitdaging aan te kunnen want het is de voltallige groep die de opdracht met succes moet vervullen. Neem de gelegenheid te baat om uw eigen handen aan te reiken en uitgestoken handen te vatten. Aan u om uw grenzen te exploreren en zich met de andere groepsleden te verenigen om de overwinning te behalen. Wees de actoren van een volkomen nieuw en enig avontuur in België.

Een mix van water- en strandsporten in gelijk welke badstad. Strandsporten, kiten, raften, golfsurfen of kajak komen allemaal aan bod op één dag. U zult moe maar met een waauw gevoel naar huis gaan. Natuurlijk kunt u opteren voor een halve dag of een ganse dag beachfun.

Wij organiseren uw bedrijfsevent op zeiljachten, als éénmalig event of als een jaarlijks weerkerend event waarop je de mede-werkers, leveranciers en klanten kan uitnodigen voor een zeilwedstrijd. Als organisator van de grootste zeilwedstrijd in de lage landen, de antwerprace, weten wij hoe een zeilwedstrijd te organiseren. Zeilen houdt veel meer in dan een beetje ronddobberen. Een zeiljacht runnen vereist immers teamwork om succes te boeken. De bemanning en schipper vormen 1 team dat hetzelfde doel nastreeft : op een veilige manier de wedstrijd winnen.

Mag het wel allemaal wat sneller en avontuurlijker zijn? Bij de 4×4-activiteit verlaat je de platgereden wegen en geniet je van een stukje ongerepte natuur. Je wordt even “king of the road”. Zoek uit hoe je deze discovery-wagen van hier naar daar brengt. Wordt dit misschien allemaal een beetje té avontuurlijk maar wil je toch de 4×4-ervaring niet missen? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Er worden ook routes onroad georganiseerd.

Aquabuilding is een vorm van teambuilding, maar dan op, rond en door het water. Via speciale materialen zorgen we ervoor dat de groep bepaalde missies moet zien te verwezenlijken op onze Smash Out waterbaan, Schatteneiland waterbaan,… Communiceren tijdens aquabuilding is steeds een enorme leerschool daar het water voor spelbreker speelt en de groep dus perfect elkaar moet kunnen aanvoelen.

Een bijzondere werkomgeving op een unieke locatie! Uw medewerkers en genodigden zullen ongetwijfeld verleid worden door de originaliteit van de formule en de schoonheid van het machtige Maaslandschap. Volledig gerenoveerd, met zalen verdeelt over twee niveaus, maakt de boot “The SAX” het mogelijk om werktijd en ontspannende momenten tijdens dezelfde rondvaart te realiseren.

Eye path is een interactief stadsspel dat gespeeld wordt in een stad naar keuze en waarbij je gebruikmaakt van iPads. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een spannende ontdekkingstocht boordevol vragen en uitdagingen. Correct uitgevoerde opdrachten en juist beantwoorde vragen leveren punten op. Het team met de hoogste score wint.

Meedoen is hier belangrijker dan winnen omdat het spel draait rond het ontdekken van een stad en haar geheimen en anekdotes.

De Fun Trophy is een leuke activiteit die plezier en teamwork in de kijker zet. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen mekaar opnemen. Centraal in deze opdracht staan samenwerking, kracht, en snelheid. Met deze activiteit bieden we een variatie aan van opdrachten zoals: de funslang, ski race, de gladiator, de reuzebal, helmenrace, sponsbroekenrace, de ontsnapte gevangenen, blindemanstocht, kruiwagen, de mohaw walk, touwtrekken, tafelproef, brug bouwen, reuze jenga, acid river, reuzepuzzel, kratstapelen. Al deze activiteiten kunnen worden ingepast in een oriëntatietocht. Hou je van teamwork en maak je graag plezier met heel je team? Dan is deze activiteit echt iets voor jou.

Het team maakt onder begeleiding van een coach een viergangenmenu. De deelnemers worden onthaald met een aperitief door de begeleider van de teamcooking. Tijdens het aperitief wordt hen duidelijk wat van hen verwacht wordt. Het team wordt ingedeeld in 3 groepen die elk een gerecht klaarmaken. De ingrediënten zijn op voorhand aangekocht.

De Stad daagt je uit

Een interactieve multimedia ontdekkingstocht met een GPS en een GEOTEAM smartphone. Toffe vragen en leuke raadsels voeren je naar bekende en minder gekende plekjes in de stad. Je eigen foto album wordt tijdens het spel gevuld met originele foto's. In de smartphone wordt een vraag gesteld over verschillende locaties en vind je eveneens hints om het antwoord te kunnen vinden.

Zin om eens een activiteit te beleven om niet te snel te vergeten, waag dan je kans bij deze kr8kamp! Een mix van opblaasbare attracties voor volwassenen zorgt voor uitdaging, innovatie en fun, maar kan zowel ingezet worden voor groepen met een hoog fysiek vermogen als groepen die het liever niet al te lastig willen.

In de IJzertoren in Diksmuide organiseren wij het teambuidingsprogramma Take The Team To The Top. In dit oorlogsmonument ervaart u een mix van opdrachten in een historisch kader. De teams krijgen als opdracht de eerste boven de top van de IJzertoren te bereiken. Kan dit zomaar? Of zijn er een paar hindernissen?

Pagina 1 van 3

Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken