Een avontuurlijke tocht in 'Le Parc du Château' en omgeving. Maar niet om het even welke tocht! Oude spelen, sensatie en amusement staan verzekerd op het programma!

Bent u op zoek naar een unieke, leuke en constructieve activiteit voor al uw professionele gelegenheden ?

Ontdek Brussel op een andere manier dankzij onze speurtocht Escape the city, het geheim van Manneken Pis. Doorkruis de stad met uw team, los de raadsels op en ontdek de geheimen van uw vreemde rugzak. Vind Manneken Pis terug voor het te laat is ! Een speurtocht geïnspireerd door Escape Games! Van 3 tot 36 spelers, een parcours in de straatjes van Brussel, Los de raadsels op, open de sloten en gebruik de detectivespullen, informatie over de stad, haar monumenten en haar verborgen geheimen. Een ongewone en ludieke (her)ontdekking van Brussel, Een uniek concept in Europa om zo snel mogelijk uit te testen! € 12 incl. BTW/pers. - 1u30-2u - 3-36 spelers

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.

We beschikken ook over formules met een aperitief of een ontbijt in onze lokalen OF een diner (met drank) bij een partnerrestaurant inbegrepen. Bekijk onze website https://www.escapeprod.com/nl/

De oude Samoeraikunst is in gevaar. Jongeren zijn geïnteresseerd in carrière maken en geld verdienen ... niet meer in de eer en glorie van de oude oosterse krijgskunst. Geen oosterling is nog bereid om zijn leven te wijden aan de lang bewaarde filosofie van de krijgers. En dus zoeken de Samoerai nieuwe rekruten. Zelfs al moeten die uit het Westen komen.
Uw mensen werden geselecteerd om oosterse beproevingen te doorstaan. Ze worden opgeleid tot échte Samoerai: met het kromzwaard in de hand, en de oosterse wijsheid tussen de oren.

Zeilen is een unieke belevenis voor uw klanten, zakenrelaties, uw personeel of voor uw beste medewerkers. Zeilen op exclusieve wedstrijdjachten beantwoordt aan een perfecte combinatie van teambuilding en een zeilbelevenis op top niveau met wedstrijdzeilers. Zeilen staat voor iedereen open. De bedoeling is dat de deelnemers, na de briefing, van het begin tot het einde actief meewerken voor het besturen van de boot. De schipper leert de zeilbeginselen, overloopt het dagprogramma en geeft de veiligheidsinstructies aan boord. De schipper vaart uit.

Het team maakt onder begeleiding van een coach een viergangenmenu. De deelnemers worden onthaald met een aperitief door de begeleider van de teamcooking. Tijdens het aperitief wordt hen duidelijk wat van hen verwacht wordt. Het team wordt ingedeeld in 3 groepen die elk een gerecht klaarmaken. De ingrediënten zijn op voorhand aangekocht.

Samen met familie, vrienden en collega's kan u kennis maken met PAINTBALL als SPORT. In plaats van in een bos of achter auto's of houten paletten, speel je bij ons op een competitieveld met sup'air obstakels. Dat zijn opblaasbare zakken in verschillende vormen. Deze terreinen zijn meer open, zo heeft u meer overzicht over het spel. Ze zorgen voor directe en intense spellen die minder lang duren. U moet dus nooit lang wachten op een volgend spel.

Een bijzondere werkomgeving op een unieke locatie! Uw medewerkers en genodigden zullen ongetwijfeld verleid worden door de originaliteit van de formule en de schoonheid van het machtige Maaslandschap. Volledig gerenoveerd, met zalen verdeelt over twee niveaus, maakt de boot “The SAX” het mogelijk om werktijd en ontspannende momenten tijdens dezelfde rondvaart te realiseren.

België is wereldwijd bekend voor zijn chocolade van hoge kwaliteit. De chocolade bonbon, of praline, werd in 1912 in Brussel uitgevonden door Jean Neuhaus,...

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams in de natuur op zoek gaan naar een verborgen kluis! Dit game kan voor alle leeftijden georganiseerd worden.
Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang.
Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het "operation center" dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een nood- gsm. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!
Zorg dat de code van de kluis eerst in handen valt van jouw team en probeer deze dan te kraken met al je gevonden aanwijzingen....

Spel zonder grenzen is een teambuildingtak als geen ander. Er worden enkel opblaasbare attracties gebruikt om de deelnemers aan het werk te zetten en te prikkelen qua teambuilding en uitdaging. Samen met de klant ontwerpen we het beste pakket op maat (lees: welk type attracties verkiezen we?) en zorgen we op deze manier dat het gepaard gaat met succesbeleving in alle aspecten.

Mag het wel allemaal wat sneller en avontuurlijker zijn? Bij de 4×4-activiteit verlaat je de platgereden wegen en geniet je van een stukje ongerepte natuur. Je wordt even “king of the road”. Zoek uit hoe je deze discovery-wagen van hier naar daar brengt. Wordt dit misschien allemaal een beetje té avontuurlijk maar wil je toch de 4×4-ervaring niet missen? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Er worden ook routes onroad georganiseerd.

Tijdens deze 'trophy' wordt met raft boten een parcours op de waterlopen de Leie en de Lieve afgelegd doorheen Gent.

« Expeditie Robinson » is een geïnspireerde activiteit van de beroemde uitzending van televisie werkelijkheid. Tijdens enkele uren zullen de deelnemers de huid van « de overlevenden » ingaan. De stammen in concurrentie zullen zich aan enkele proeven van « overlevering » moeten onderwerpen. (SOFT !!!!!) Een activiteit buiten gemeenschappelijk die de intellectuele proeven mengen, lichamelijk en uithoudingsvermogen. Wie zal van het comfort proeven genieten?

Wie zal van een champagnecoupe genieten en wie van een eenvoudig glas water?

Gegarandeerde ontheemding! Er zal slechts één overlevende stam zijn !

Op zoek naar adrenaline? Met de zeilwagens gaan jullie zoeven over het strand. Aangezien u zo laag bij de grond zit, heeft u al snel een spectaculair gevoel. Alles is natuurlijk afhankelijk van de windsterkte. Zeilen over het strand? Wat houdt dit precies in?

Wanted: criminals in action!

CRIME WAVE is een spannend en dynamisch GEOTEAM citygame in je favoriete stad. Beleef een sportief en strategisch avontuur dankzij slimme GPS technologie.

Jullie zijn op zoek naar een unieke, plezante en constructieve activiteit voor al jullie professionele evenementen?

Ontdek het wereldwijde fenomeen van de Escape Rooms! Laat u onderdompelen in een van onze universums en prachtige decors... Observeer, zoek, los de raadsels op en ontdek de geheime doorgangen… Word de held in een buitengewoon avontuur! Treed in één van onze universums en probeer te ontsnappen van één van onze zalen in minder dan 60 minuten. Daarvoor moeten jullie aantonen dat jullie goed als een team kunnen werken door het systematisch gebruiken van uw individuelle talenten. Dit is een activiteit dat jullie nog beter zal leren samenwerken en ook jullie banden zal versterken.

Een avontuur om te beleven met collega’s (3-48 spelers), In hartje Brussel, op 50 meter van Manneken Pis.

Op zoek naar een budgetvriendelijk programma? De teambuilding in Nieuwpoort is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een programma die voor iedereen haalbaar is.

Dit teambuilding's concept geeft u alle vrijheid in creatie van uw eigen zeepkist.

Zoek je een actieve teambuilding, hou je van modder én adrenaline? Dan is deze formule je op het lijf geschreven. Gedurende een ganse dag daagt Moeder Natuur je uit en beleef je met jouw team het échte offroadgevoel. Duur: ganse dag

Eye path is een interactief stadsspel dat gespeeld wordt in een stad naar keuze en waarbij je gebruikmaakt van iPads. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een spannende ontdekkingstocht boordevol vragen en uitdagingen. Correct uitgevoerde opdrachten en juist beantwoorde vragen leveren punten op. Het team met de hoogste score wint.

Meedoen is hier belangrijker dan winnen omdat het spel draait rond het ontdekken van een stad en haar geheimen en anekdotes.

Een spel gebaseerd op de avonturen van Robinson Crusoé. Uw evenwichtsgevoel wordt op de proef gesteld en uw hersenen zullen kraken. Competitie, samenwerking en plezier gaan hand in hand. In het laatste hoofdstuk van zijn logboek beschrijft Robinson dat hij zijn testament achtergelaten heeft op dit eiland. Om het testament te vinden moeten er een aantal proeven van bekwaamheid worden afgelegd.

Brugge kende tijdens de middeleeuwen drie eigen verdedigingsmachten : één ervan waren de kruisboogschutters die sinds de 13e eeuw actief zijn.

Racen is veel meer dan achter het stuur van een snelle wagen kruipen en door de bochten scheuren. Want een goede piloot in een slechte wagen maakt geen kans. Daarom vraagt The Race veel meer van uw teams dan stuurvaardigheid en snelheid. Elk team bouwt, test én gebruikt zijn Go Kart tijdens een spannende, spectaculaire namiddag die ruikt naar verbrand rubber.
 Aan het hoofd van het gebeuren staat de wedstrijddirecteur.

Uw bedrijf verdient het beste. Uw medewerkers verdienen het beste. Onze uitdaging is u het beste te bieden. Aan een missie in een Koezio opleidingscentrum deelnemen, is een unieke ervaring onder collega's om het beste in elkaar naar boven te brengen.

Zoekt u eens iets anders dan een diner op restaurant? Dan is de teamcooking zeker iets voor jullie. Een chef helpt jullie bij het klaarmaken van de gekozen menu. U kunt zelf de menu opstellen op voorhand. Zo zal iedereen tevreden zijn.

Uw gasten worden verwacht in een museum en worden opgewacht door een wat wereldvreemde ‘kunstkenner’ die hen zal laten kennismaken met de tentoongestelde werken. Maar dan stort onze ‘gids’ zijn wereld in…

Schotse Trotse verwijst naar de Highland Games uit Schotland. Daarbij denk je natuurlijk direct aan enorm gespierde atleten in een kilt die werpen met stenen en balken, alles wat je niet direct verwacht als werpartikelen. Deze atleten gaan wij achterna, weliswaar vanuit het teambuildingperspectief.

Laat je op sleeptouw nemen door de beste GPS-gids ooit: Kabouter Freddy. Hij neemt je mee naar alle interessante hoekjes van de stad. Maar opgepast, een kabouter leeft volgens het principe "voor wat hoort wat". Daarom zullen jullie in meerdere teams moeten werken voor jullie uitstapje. Op verschillende plaatsen gaan jullie een vraag moeten beantwoorden, of een missie uitvoeren, om Freddy tevreden te houden. Een juist antwoord levert punten op. Wie een fout maakt, mag zich aan boegeroep van Freddy verwachten.

Zin om eens een activiteit te beleven om niet te snel te vergeten, waag dan je kans bij deze kr8kamp!

Een mix van water- en strandsporten in gelijk welke badstad. Strandsporten, kiten, raften, golfsurfen of kajak komen allemaal aan bod op één dag. U zult moe maar met een waauw gevoel naar huis gaan. Natuurlijk kunt u opteren voor een halve dag of een ganse dag beachfun.

Pagina 1 van 3

Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken