Zin in jouw eigen GPS-spel op maat van jouw event of thema? Wil je graag iets organiseren dat niemand je ooit voor deed? Kan jouw groep net dat tikkeltje meer aan? Of plannen jullie een thema-dag waar fun, originaliteit en durf centraal staan? Dan heeft iChallenge met Team Me Up de perfecte oplossing voor jou!

Tijdens deze kroegentocht in de bestemming van uw keuze zetten wij meerdere teambuilding activiteiten op in de bezochte cafés. U zal zo van kroeg tot kroeg gaan in ploeg aan de hand van een roadbook en een kaart van de stad.

Dit concept kan in verschillende kastelen worden georganiseerd in Belgie. De groep zal worden verdeeld in groepen van 5 tot 10 deelnemers. De teams gaan van zaal naar zaal en zullen hun beste moeten laten zien bij de verschillende onderdelen. De verschillende activiteiten kunnen bestaan uit : Het reuze spinnenweb : kruipen, klimmen of springen, alles mag behalve de draden raken.

Op zoek naar adrenaline? Met de zeilwagens gaan jullie zoeven over het strand. Aangezien u zo laag bij de grond zit, heeft u al snel een spectaculair gevoel. Alles is natuurlijk afhankelijk van de windsterkte. Zeilen over het strand? Wat houdt dit precies in?

Net buiten het historische centrum van Brugge bevindt zich het uitgestrekte domein in een uniek groen kader. Het ideale decor voor een buitengewone mens-dier ervaring tijdens een initiatie paardenmennen.

Het idee is om plaatsen te veranderen in speelterreinen. De teams verplaatsen zich doormiddel van de GPS-functie van de tablet. De uitdagingen en de raadsels zijn verspreid over het volledige gekozen terrein. Elk team moet zoveel mogelijk uitdagingen en raadsels proberen op te lossen om punten te verzamelen en zo proberen de overwinning binnen te halen.

Dankzij de exclusieve @dmire teambuilding kan je de sfeer van de oude tijden inademen, zien, ruiken en proeven. Wij verzekeren u een geweldige tijd in de stad waar Lodewijk van Beethoven, vader van een van de grootste muzikanten ooit, is geboren.

Bent u op zoek naar een unieke, leuke en constructieve activiteit voor al uw professionele gelegenheden ?

Ontdek Brussel op een andere manier dankzij onze speurtocht Escape the city, het geheim van Manneken Pis. Doorkruis de stad met uw team, los de raadsels op en ontdek de geheimen van uw vreemde rugzak. Vind Manneken Pis terug voor het te laat is ! Een speurtocht geïnspireerd door Escape Games! Van 3 tot 36 spelers, een parcours in de straatjes van Brussel, Los de raadsels op, open de sloten en gebruik de detectivespullen, informatie over de stad, haar monumenten en haar verborgen geheimen. Een ongewone en ludieke (her)ontdekking van Brussel, Een uniek concept in Europa om zo snel mogelijk uit te testen! € 12 incl. BTW/pers. - 1u30-2u - 3-36 spelers

Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie.

We beschikken ook over formules met een aperitief of een ontbijt in onze lokalen OF een diner (met drank) bij een partnerrestaurant inbegrepen. Bekijk onze website https://www.escapeprod.com/nl/

Dit uniek concept combineert een avondje gokken met casinotafels aan de wereldvermaarde Belgisch bieren.

Ongetwijfeld één van de leukste en meest actieve teambuildingvormen is ‘Lasertag’! In groep, gewapend met een Lasergun die alles registreert (geen harnassen meer nodig) en met een bepaald doel in het achterhoofd, super! Vanuit een computerprogramma die achter het ganse concept zit, kan er geprogrammeerd worden dat er in verschillende teams wordt gespeeld, hoeveel kogels & levens je krijgt, wie je tegenstanders zijn of wie je kan genezen door hem te raken,… Eindeloos plezier.

Gravin la Bazasse de Mesdeux is zo rijk als de zee diep is. Ze resideert in een reusachtig kasteel op een domein van tientallen hectaren. Helaas lijdt ze aan een ongeneeslijke ziekte. En vindt ze het hoog tijd om haar bezittingen te verdelen.
De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Allemaal erfgenamen van de Gravin die strijden om het grootste stuk van de nalatenschap. Daarvoor nemen ze het tegen elkaar op in opdrachten waarin ze bewijzen dat ze opgewassen zijn tegen de moeilijkheden van het dagelijkse landbouwersleven en aantonen dat ze geschikt zijn om een reusachtig landgoed te beheren. Wie een proef wint, krijgt een stuk grond en een beloning in dukaten.

"The Heritage Dinner" is een interacief avondprogramma of middagprogramma, waarbij op een dynamische en ludieke manier een stijlvol diner wordt gecombineerd met een spelprogramma... Zeg maar "moorddiner next generation."

De deelnemers worden uitgenodigd op een stijlvolle locatie, waar ze tijdens het aperitief hun missie voor de avond meekrijgen. De genodigden worden aan tafel gevraagd, waar ze hun naamkaartje terug kunnen vinden.

Een mix van water- en strandsporten in gelijk welke badstad. Strandsporten, kiten, raften, golfsurfen of kajak komen allemaal aan bod op één dag. U zult moe maar met een waauw gevoel naar huis gaan. Natuurlijk kunt u opteren voor een halve dag of een ganse dag beachfun.

Bij ons kan je elke dag terecht van 9 tot 23 uur voor één of enkele uren PAINTBALL! (enkel op reservatie en min. 8 personen)

Een verjaardag vieren of als teambuilding, met de klas of als vrijgezellenfeest, met een jeugd- of sportvereniging of als bedrijfsuitstap...

Bemachtig het monopolie over de stad

Jij bent de manager van een vastgoedkantoor met als opdracht zoveel mogelijk waardevolle panden in je portefeuille te krijgen. Hoe? Heel eenvoudig, verken met je team de stad en zorg er voor dat je de meest waardevolle gebouwen als eerste op je naam kan schrijven en zie de bijhorende geldwaarde meteen op je bankrekening verschijnen. Toon hoeveel je weet over de stad en verdien zo extra geld. Maar kijk uit, een concurrerend vastgoedkantoor aast op hetzelfde pand... En gemener nog: als ze een van jouw teamleden insluiten, dan stelen ze geld van je rekening!

Een avontuurlijke tocht in 'Le Parc du Château' en omgeving. Maar niet om het even welke tocht! Oude spelen, sensatie en amusement staan verzekerd op het programma!

Groot strategisch spel in volle natuur. Een opdracht ? Uw ware taak is een mooie ervaring met uw collega's te beleven in volle natuur dankzij gezellige activiteiten gebaseerd op het thema overleving. De organisatie van de groep, de coördinatie en besluitvorming zijn de wezenlijke elementen die dienen toegepast te worden in een kritieke toestand om de overleving van de groep te garanderen. Daarom stellen wij u voor om u in een reële situatie te plaatsen. Aan u om uw grenzen te leren kennen en u met de leden van uw team te verenigen om de overwinning te behalen. Wees de actoren van een volkomen nieuw en enig avontuur in België.

Zin om eens een activiteit te beleven om niet te snel te vergeten, waag dan je kans bij deze kr8kamp!

« Highland Games » worden in elke stad van het noorden van Schotland georganiseerd tussen de maanden mei en september. Al sinds 800 jaren trekken deze spelen duizenden nieuwsgierige in kilts aan. Dit jaar besloot ALLELUIAS EVENTS om de Schotse cultuur te vieren door jullie deze 'games' zelf te laten spelen. En ook verschillende programs zoals : Koh Lantho, Olympic Games 2016, Samourais, Loco Loco, Police Academy, Baywatch in Knokke Le Zout, Open Air, In the Army, ...

Kijk op onze website : www.alleluias.com

« Expeditie Robinson » is een geïnspireerde activiteit van de beroemde uitzending van televisie werkelijkheid. Tijdens enkele uren zullen de deelnemers de huid van « de overlevenden » ingaan. De stammen in concurrentie zullen zich aan enkele proeven van « overlevering » moeten onderwerpen. (SOFT !!!!!) Een activiteit buiten gemeenschappelijk die de intellectuele proeven mengen, lichamelijk en uithoudingsvermogen. Wie zal van het comfort proeven genieten?

Wie zal van een champagnecoupe genieten en wie van een eenvoudig glas water?

Gegarandeerde ontheemding! Er zal slechts één overlevende stam zijn !

IK win !!.......neen dat bestaat niet!!! Teambooster games kan je alleen winnen als team!
Deze activiteiten zijn gebaseerd op samenwerking en verbeteren de teamgeest. Snelheid, teamwork, communicatie, "thinking out of the box" en vertrouwen vormen de sleutelfactoren tot succes in deze games.

Deze formule speelt vooral in op het groepsgevoel en is daarom zeer geschikt als teambuilding. Als de groep deelnemers opgedeeld is in de verschillende *teams kan de "strijd" starten! Deze format is volledig mobiel en kan op een locatie naar keuze! Indien gewenst komen wij zelfs naar je bedrijf. Of u kiest voor onze vaste locatie op privé kasteel domein te Lummen (zie www.team-booster.be)

In een PUUR teambuildingconcept in, rond en door een oude wagen is het niet zozeer de vraag: “Zullen de deelnemers er iets uit geleerd hebben?”, het is eerder de vraag “Wat is er niet aan bod gekomen?”! Zonder dit concept al volledig te verklappen kan er wel reeds medegedeeld worden dat plezier en pure groepsgerichtheid nog nooit zo dicht bij elkaar aangeleund hebben EN is het een garantie op succes.

De stad verkennen met elektrische golfkarren?! Met deze milieuvriendelijke wagens gaat u in verschillende teams op route. Wij geven u een routebeschrijving mee van de tocht. Onderweg voorzien we stops met praktische proeven, denkvragen en natuurlijk een drankje.

Dit reuze gezelschapsspel zal u en uw team op alle vlakken verrassen. Zoals bij elk gezelschapsspel is het de bedoeling dat u het snelst bij het einde raakt. Uw kennis, durf, sportiviteit, handigheid en natuurlijk geluk worden hier getest.

Mission Impossible of toch Mission Possible? Willen jij en je collega’s voor één dag deel uitmaken van de geheime dienst? De bende van Bonalfa plaatste een bom. Jij en je collega’s worden opgeroepen om te infiltreren in de bende. Door te slagen in diverse opdrachten krijgen de teams informatie over waar de bom zich bevindt. Kan jij en je team de bom onschadelijk maken? De opdrachten zijn: Nytroglycerine: Ben je klaar voor een beetje spanning? De teams moeten een zeer gevaarlijke en explosieve vloeistof verplaatsen. Maar om het allemaal nog wat moeilijker te maken staat de vloeistof in een verboden zone die je niet mag betreden. Het project: Het team krijgt een plan van een constructie die ze dienen na te maken maar lukt het ook zonder plan? Signalen: Een deel van het team bevindt zich in vijandelijk gebied. Door middel van vlaggen en morsecodes geven ze door dat de kust veilig is. Scherpschutter: Wie is de beste scherpschutter van het team? Concentratie en precisie is vereist. Blind box: De teams moeten een object namaken. Het enige probleem is dat men niet kan zien wat men maakt. Kratstapelen: Hier moeten de teams trachten een zo hoog mogelijke toren te vormen met lege kratten. Communicatieproef: Het team moet exact dezelfde constructie maken binnen de opgegeven tijd. Het web: De groep dient van de ene kant naar de andere kant te gaan van een web en dit volgens bepaalde regels.

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams in de natuur op zoek gaan naar een verborgen kluis! Dit game kan voor alle leeftijden georganiseerd worden.
Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang.
Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het "operation center" dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een nood- gsm. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!
Zorg dat de code van de kluis eerst in handen valt van jouw team en probeer deze dan te kraken met al je gevonden aanwijzingen....

In de IJzertoren in Diksmuide organiseren wij het teambuidingsprogramma Take The Team To The Top. In dit oorlogsmonument ervaart u een mix van opdrachten in een historisch kader. De teams krijgen als opdracht de eerste boven de top van de IJzertoren te bereiken. Kan dit zomaar? Of zijn er een paar hindernissen?

Fort Bayard In de mysterieuze en magische sfeer in de gewelfde kelders van het Château de Namur heeft Sem’On Business een onwaarschijnlijk avontuur tot stand gebracht. Aangevoerd door onze overbekende Spelleiders krijgen de deelnemers er enkele challenges aangereikt waarvoor ze al hun behendigheid, denkvermogen en groepsgevoel aan de dag moeten leggen.

Battle of the Tables is een interactief dinnerconcept. De aanwezige gasten krijgen per tafel een aantal iPad's ter beschikking, die gestuurd worden vanuit een centraal platform. Hiermee spelen we tussen de gerechten door een spannende en ludieke quiz, boordevol multimedia (films, foto's, ...). Bovendien kunnen we de quiz volledig op maat maken en dus ook de vragen personaliseren voor uw bedrijf! Tijdens het evenement behouden we steeds complete flexibiliteit over de timing en eventueel ook het aantal proeven. Steeds wordt er afgestemd op de timing van het diner en de wensen van de klant.

De Olympische Spelen ver van uw bed? Integendeel. Met de Office Olympics brengen we de Olympische Spelen in uw kantoor. We bedachten hilarische kantoordisciplines en ontwierpen gloednieuwe sporten met materiaal dat u tóch voorhanden hebt. Omdat u elke dag ermee werkt. Het goud? Dat is voor de medewerker die het verst met zijn nietjesmachine kan schieten. Of het snelst over bureaus loopt ...

Pagina 1 van 3

Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken