De stad verkennen met elektrische golfkarren?! Met deze milieuvriendelijke wagens gaat u in verschillende teams op route. Wij geven u een routebeschrijving mee van de tocht. Onderweg voorzien we stops met praktische proeven, denkvragen en natuurlijk een drankje.

« Expeditie Robinson » is een geïnspireerde activiteit van de beroemde uitzending van televisie werkelijkheid. Tijdens enkele uren zullen de deelnemers de huid van « de overlevenden » ingaan. De stammen in concurrentie zullen zich aan enkele proeven van « overlevering » moeten onderwerpen. (SOFT !!!!!) Een activiteit buiten gemeenschappelijk die de intellectuele proeven mengen, lichamelijk en uithoudingsvermogen. Wie zal van het comfort proeven genieten?

Wie zal van een champagnecoupe genieten en wie van een eenvoudig glas water?

Gegarandeerde ontheemding! Er zal slechts één overlevende stam zijn !

De CityGame is een interactieve competitie en een ontdekking van de stad! Uitgerust met een Samsung Tablet met mobiel internet en een GPS gaan de teams op pad. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles!

De ludieke voetrally "Upside Town" is een geanimeerde tocht doorheen de stad. De rally neemt de groep spelenderwijs mee langs alle belangrijkste bezienswaardigheden. Zo maken de deelnemers op een leuke manier, met vragen, foto's en doe-opdrachten, kennis met het rijke verleden van de prachtige stad.

De Fun Trophy is een leuke activiteit die plezier en teamwork in de kijker zet. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen mekaar opnemen. Centraal in deze opdracht staan samenwerking, kracht, en snelheid. Met deze activiteit bieden we een variatie aan van opdrachten zoals: de funslang, ski race, de gladiator, de reuzebal, helmenrace, sponsbroekenrace, de ontsnapte gevangenen, blindemanstocht, kruiwagen, de mohaw walk, touwtrekken, tafelproef, brug bouwen, reuze jenga, acid river, reuzepuzzel, kratstapelen. Al deze activiteiten kunnen worden ingepast in een oriëntatietocht. Hou je van teamwork en maak je graag plezier met heel je team? Dan is deze activiteit echt iets voor jou.

Ongetwijfeld één van de leukste en meest actieve teambuildingvormen is ‘Lasertag’! In groep, gewapend met een Lasergun die alles registreert (geen harnassen meer nodig) en met een bepaald doel in het achterhoofd, super! Vanuit een computerprogramma die achter het ganse concept zit, kan er geprogrammeerd worden dat er in verschillende teams wordt gespeeld, hoeveel kogels & levens je krijgt, wie je tegenstanders zijn of wie je kan genezen door hem te raken,… Eindeloos plezier.

Laat je op sleeptouw nemen door de beste GPS-gids ooit: Kabouter Freddy. Hij neemt je mee naar alle interessante hoekjes van de stad. Maar opgepast, een kabouter leeft volgens het principe "voor wat hoort wat". Daarom zullen jullie in meerdere teams moeten werken voor jullie uitstapje. Op verschillende plaatsen gaan jullie een vraag moeten beantwoorden, of een missie uitvoeren, om Freddy tevreden te houden. Een juist antwoord levert punten op. Wie een fout maakt, mag zich aan boegeroep van Freddy verwachten.

Een avontuurlijke tocht in 'Le Parc du Château' en omgeving. Maar niet om het even welke tocht! Oude spelen, sensatie en amusement staan verzekerd op het programma!

Bij ons kan je elke dag terecht van 9 tot 23 uur voor één of enkele uren PAINTBALL! (enkel op reservatie en min. 8 personen)

Een verjaardag vieren of als teambuilding, met de klas of als vrijgezellenfeest, met een jeugd- of sportvereniging of als bedrijfsuitstap...

Een namiddagvullend evenement waarbij de deelnemers in verschillende teams op zoek gaan naar een terrorist in de stad die een bomaanslag plant...........
Strategische beslissingen moeten vliegensvlug en weldoordacht in het team genomen worden en een competitieve geest en een strategische planning zijn van het grootste belang.
Daarbij worden ze desgewenst geholpen door het "Operation Center" dat in geval van nood gecontacteerd kan worden met een nood- gsm. Maar opgelet! Dit kan je team kostbare tijd kosten!

Dankzij de allernieuwste technologie van deze futuristische fietsen, zal u zonder moeite vele kilometers kunnen afleggen. Het is een unieke manier om een streek (stedelijk of landelijk) te ontdekken want u gaat langs plekken waar u met een auto nooit komt. Terwijl ze aan het rijden zijn, nemen de deelnemers deel aan een zoektocht naar aanwijzingen en lossen ze puzzels op.

Samen met familie, vrienden en collega's kan u kennis maken met PAINTBALL als SPORT. In plaats van in een bos of achter auto's of houten paletten, speel je bij ons op een competitieveld met sup'air obstakels. Dat zijn opblaasbare zakken in verschillende vormen. Deze terreinen zijn meer open, zo heeft u meer overzicht over het spel. Ze zorgen voor directe en intense spellen die minder lang duren. U moet dus nooit lang wachten op een volgend spel.

Het doel van het spel is het winnen van de ‘Plat du jour’. Je moet met je team proberen als eerste de kok van de “Plat du jour” te lokaliseren. Na het voltooien van elke proef ontvang je tips over deze ‘mysterieuze kok’, hoe sneller je een missie tot een goed einde brengt hoe meer tips je ontvangt.

Een originele en vooral smakelijke wandeling door de stad voor al wie op een andere manier met een stad kennis wil maken. Een enthousiaste gids neemt u mee langs de mooiste hoekjes en verborgen pleintjes, met vele interessante weetjes en verrassende verhalen.

Laserbattle is in, paintball is out. Dit nieuwe super spannende programma wordt gespeeld in twee teams. U kunt kiezen uit een gamma aan geweren die tot 200 meter accuraat kunnen mikken. We werken met infraroodstralen, dus het is niet meer pijnlijk en het is milieuvriendelijker!!

Dit reuze gezelschapsspel zal u en uw team op alle vlakken verrassen. Zoals bij elk gezelschapsspel is het de bedoeling dat u het snelst bij het einde raakt. Uw kennis, durf, sportiviteit, handigheid en natuurlijk geluk worden hier getest.

België is wereldwijd bekend voor zijn chocolade van hoge kwaliteit. De chocolade bonbon, of praline, werd in 1912 in Brussel uitgevonden door Jean Neuhaus,...

Zin om eens een activiteit te beleven om niet te snel te vergeten, waag dan je kans bij deze kr8kamp! Een mix van opblaasbare attracties voor volwassenen zorgt voor uitdaging, innovatie en fun, maar kan zowel ingezet worden voor groepen met een hoog fysiek vermogen als groepen die het liever niet al te lastig willen.

Ontmasker de Outsider

Als een echte Sherlock Holmes ga je op zoek naar aanwijzingen die je helpen om de mysterieuze Outsider te ontmaskeren. Je zoekt verschillende locaties in de stad, lost er raadsels op en kijkt uit naar tips die de Outsider achterliet. De locaties vind je met behulp van een smartphone navigator.

Op zoek naar adrenaline? Met de zeilwagens gaan jullie zoeven over het strand. Aangezien u zo laag bij de grond zit, heeft u al snel een spectaculair gevoel. Alles is natuurlijk afhankelijk van de windsterkte. Zeilen over het strand? Wat houdt dit precies in?

Groot strategisch spel in volle natuur. Een opdracht ? Uw ware taak is een mooie ervaring met uw collega's te beleven in volle natuur dankzij gezellige activiteiten gebaseerd op het thema overleving. De organisatie van de groep, de coördinatie en besluitvorming zijn de wezenlijke elementen die dienen toegepast te worden in een kritieke toestand om de overleving van de groep te garanderen. Daarom stellen wij u voor om u in een reële situatie te plaatsen. Aan u om uw grenzen te leren kennen en u met de leden van uw team te verenigen om de overwinning te behalen. Wees de actoren van een volkomen nieuw en enig avontuur in België.

Leid uw onderzoek tijdens en na uw gerechten. Tracht de juiste dader te vinden onder de 5 verschillende karakters. Maar ook verschillende programs zoals : The Others, Justice Party, Team cooking, Top chefs, Cocktail Party, Trivial Pursuit, QuizBusters, Fever, Brainstorm, Scene 1 action, Soap, 60 seconds,...

Kijk op onze website : www.alleluias.com

De oude Samoeraikunst is in gevaar. Jongeren zijn geïnteresseerd in carrière maken en geld verdienen ... niet meer in de eer en glorie van de oude oosterse krijgskunst. Geen oosterling is nog bereid om zijn leven te wijden aan de lang bewaarde filosofie van de krijgers. En dus zoeken de Samoerai nieuwe rekruten. Zelfs al moeten die uit het Westen komen.
Uw mensen werden geselecteerd om oosterse beproevingen te doorstaan. Ze worden opgeleid tot échte Samoerai: met het kromzwaard in de hand, en de oosterse wijsheid tussen de oren.

Brugge kende tijdens de middeleeuwen drie eigen verdedigingsmachten : één ervan waren de kruisboogschutters die sinds de 13e eeuw actief zijn.

« Highland Games » worden in elke stad van het noorden van Schotland georganiseerd tussen de maanden mei en september. Al sinds 800 jaren trekken deze spelen duizenden nieuwsgierige in kilts aan. Dit jaar besloot ALLELUIAS EVENTS om de Schotse cultuur te vieren door jullie deze 'games' zelf te laten spelen. En ook verschillende programs zoals : Koh Lantho, Olympic Games 2016, Samourais, Loco Loco, Police Academy, Baywatch in Knokke Le Zout, Open Air, In the Army, ...

Kijk op onze website : www.alleluias.com

"The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That's why it is called the present." Is er een link tussen deze quote van Eleanor Roosevelt, dansmuziek en de "Klok van de Kunstberg"? Misschien wel, misschien niet. Maar één ding is zeker: het park dat het bovenste deel van Brussel verbindt met het lagere deel van de stad, is de verzamelplaats waar de verschillende teams elk uur hun opdrachten komen halen, wanneer een 'man' in de klok met de hamer slaat en een van de figuren in de nissen begint te bewegen.

Een spel gebaseerd op de avonturen van Robinson Crusoé. Uw evenwichtsgevoel wordt op de proef gesteld en uw hersenen zullen kraken. Competitie, samenwerking en plezier gaan hand in hand. In het laatste hoofdstuk van zijn logboek beschrijft Robinson dat hij zijn testament achtergelaten heeft op dit eiland. Om het testament te vinden moeten er een aantal proeven van bekwaamheid worden afgelegd.

Wanted: criminals in action!

CRIME WAVE is een spannend en dynamisch GEOTEAM citygame in je favoriete stad. Beleef een sportief en strategisch avontuur dankzij slimme GPS technologie.

Wij organiseren uw bedrijfsevent op zeiljachten, als éénmalig event of als een jaarlijks weerkerend event waarop je de mede-werkers, leveranciers en klanten kan uitnodigen voor een zeilwedstrijd. Als organisator van de grootste zeilwedstrijd in de lage landen, de antwerprace, weten wij hoe een zeilwedstrijd te organiseren. Zeilen houdt veel meer in dan een beetje ronddobberen. Een zeiljacht runnen vereist immers teamwork om succes te boeken. De bemanning en schipper vormen 1 team dat hetzelfde doel nastreeft : op een veilige manier de wedstrijd winnen.

Het team maakt onder begeleiding van een coach een viergangenmenu. De deelnemers worden onthaald met een aperitief door de begeleider van de teamcooking. Tijdens het aperitief wordt hen duidelijk wat van hen verwacht wordt. Het team wordt ingedeeld in 3 groepen die elk een gerecht klaarmaken. De ingrediënten zijn op voorhand aangekocht.

Pagina 1 van 3

Teambuildingwerkt.be is een initiatief van het event gerichte communicatie platform 'Eventnews.be'. Eventnews.be is sinds 1992 het leidinggevende informatie-platform voor de b-to-b en b-to-c event industrie. De uitgever van Eventnews.be is tevens uitgever van het magazine Experience en de oprichter van succesvolle events zoals de Benelux Event awards (www.bea-awards.be) en All about Food&Events (www.allaboutfoodevents.be). Teambuildingwerkt.be is niet de zoveelste website omtrent 'teambuilding'. Teambuildingwerkt.be wil uitmunten in functionaliteit,gebruiksvriendelijkheid en 'volledigheid'. Comments of tips horen we graag via edr@eventbox.be !

Succes !

Erik De Ridder (Tel. +32 (0)486 131313)

U bevindt zich hier: Start Alle concepten bekijken